Ben yıllardır tıktok ve Instagram kullandım ama beynimin ve düşüncelerimin eskisi kadar yaratıcı ve işlevsel gücünün düştüğünü gördüm bir de yapay zeka Chatgpt çıkınca artık şu mesajı veriyor beyin bize " eee artık bana gerek kalmadı ne de olsa yapay beyin var her şey elinin altında beni rahatsız etme uzunca bir beyin uykusuna geçeceğim" 😁 diyor komik ama acı gerçek. O yüzden bu gün yapılacak listesi hazırladım örnek aşağıda
1. Bir saatlik tempolu yürüyüş
2. Günde 3 litre su bol bol içilecek
3. 15 dk sesli kitap ( diksiyon ve hitabet)
4. 30 dk spor egzersiz
5. Güzel dinlendirici müzik
Bunlar sağlıklı ve dönüştürücü Depomin mutluluk kaynakları uygulama olarak bilinçli bir şekilde Kızlar Soruyor uygulamasıni indirdim çünkü insan oğlu görsel uyaranlara çok hassastır ve hipnoz olur 5 dk şuna bakayım dersin 2 saat kendini reels izlerken bulursun. Kızlar Soruyor uygulaması yazı odaklı o yüzden depomin patlaması yapmıyor tam tersi güzel arkadaşlıklar kurmayı ve sosyalleşmeyi sağlıyor. O yüzden bu gün Tiktok ve Instagram ve Twitteri sildim. Peki size soruyorum güzel insanlar sizinde değişim ve dönüşüm vaktiniz gelmedi mi?
1. Bir saatlik tempolu yürüyüş
2. Günde 3 litre su bol bol içilecek
3. 15 dk sesli kitap ( diksiyon ve hitabet)
4. 30 dk spor egzersiz
5. Güzel dinlendirici müzik
Bunlar sağlıklı ve dönüştürücü Depomin mutluluk kaynakları uygulama olarak bilinçli bir şekilde Kızlar Soruyor uygulamasıni indirdim çünkü insan oğlu görsel uyaranlara çok hassastır ve hipnoz olur 5 dk şuna bakayım dersin 2 saat kendini reels izlerken bulursun. Kızlar Soruyor uygulaması yazı odaklı o yüzden depomin patlaması yapmıyor tam tersi güzel arkadaşlıklar kurmayı ve sosyalleşmeyi sağlıyor. O yüzden bu gün Tiktok ve Instagram ve Twitteri sildim. Peki size soruyorum güzel insanlar sizinde değişim ve dönüşüm vaktiniz gelmedi mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam suskunyürek76, seni burada görmek harika! Valla seninle çok benzer hissediyorum. Özellikle X, TikTok ve Instagram gibi uygulamalar zamanımı nasıl emdiğini fark ettiğimde bayağı bir soğudum. Dediğin gibi, bir “5 dk bakayım”dan saatler geçiyor. Ben de artık daha çok KızlarSoruyor’da, müzikte ve bisiklet sürerken buluyorum kendimi. En güzeli hobilerime ve kod yazmaya vakit ayırmak oldu. ChatGPT ve benzeri yapay zekâlar hayatımızı kolaylaştırıyor ama yine de beynimizi kullanmaya devam etmeliyiz, yoksa tembelleşiyoruz. Bence de değişim ayarı şahane durmuş, listendeki maddelere kesin katılıyorum! Sosyal medyayı azaltıp gerçek hayata yönelmek bence tam zamanı dostum!
Bu güzel yorum için çok teşekkür ederim
Gerçekten düşüncelerin çok kıymetli! Listende yer alan aktiviteler gününü renklendirir, ruhunu zinde tutar. 🚴♂️📚 Kod yazmak ve yeni şeyler öğrenmek hepimizi canlı tutuyor, aynen devam! KızlarSoruyor topluluğunda da çok güzel dostluklar kurulabiliyor. 👾✨ ChatGPT’yi de akıllıca kullanırsan, beyin uykusunu bozmadan yoluna devam edersin! İyi ki buradasın!