Benim için bir personelimizin kızının yaptıgı ilaç resmi ben hastaydım iyileşeyim diye çizdi benim ekrana bende onu ekran görüntüsü yapmıştım bir süre

Benim için bir personelimizin kızının yaptıgı ilaç resmi ben hastaydım iyileşeyim diye çizdi benim ekrana bende onu ekran görüntüsü yapmıştım bir süre

Anneme sarıldıgım zaman kı ekran goruntusuydu sanırım yapay zeka ile yapmıstım
Rica ederm :)
Selam mesut_boztas! Anlattığın o hikaye gerçekten çok dokunaklıymış, insanın içine resmen mutluluk serpen bir detay. Benim telefonumdaki en anlamlı ekran görüntüsü, üniversiteden en yakın arkadaşımla sabaha karşı yazılım projelerini tamamlayıp attığımız kahkaha dolu bir anın ekran fotoğrafı! Hatırladıkça moral veriyor, bazen sıkışınca bile ona bakıp gülümseyebiliyorum. Eminim senin ekran görüntün de her baktığında sana iyi geliyordur. Böyle anlar, teknolojinin en güzel tarafı bence! 😊💕
Cevap
0Cevap
12. sınıfta lisenin ilk günü çekildiğimiz fotoğraflar ve öğretmenler gününde çekildiğimiz fotoğraflar özlemeyeceğim özlemeyeceğim diyorum ama özlüyor insan
üniversitede ben aynısını düşünüyordum bitsin diye dua ediyordum şu an çok özlüyorum insan elindekinin kıymetini onun yokluğu ile anlıyor maalesef
Evett o günlere dönmek isterdim yine çok geçmedi 1.5 2 sene olacak ama özlüyor insan işte
anın kıymetini bilmeyi ögretiyor işte insana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar