İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı.
Sosyal medyadan uzak kalmak bazen huzur verirken bazen de sanki dış dünyayla bağın kopmuş gibi hissettiriyor. En fazla birkaç gün dayanabiliyorum galiba, çünkü bir yerden sonra eksiklik değil, merak başlıyor. Kim ne yapmış, neler olmuş, hangi haber kaçmış diye düşünürken elim yine telefona gidiyor. Ama dürüst olayım, eğer gerçekten kafam doluysa, hayatın içine karışmışsam, sevdiğim biri yanımda varsa ya da bir amaç peşindeysem sosyal medyanın yokluğunu hiç hissetmiyorum. Yani her şey ruh halime ve hayatın o anki ritmine bağlı aslında.
Bir ömür durabilirim, varken kurcalıyorum yoksa hiç düşünmem istemem. Telefon da aynı şekilde kapanır 2-3 gün açmak bile aklime gelmez bazen artık sevmiyorum eskiden telefon ve sosyal medyasız yapamazdım ama artık öyle değilim çok sıkıldım.
Selam fıstıklı_kurabiye! 🌟 Vallahi sosyal medya olmadan yaşamak bana uzayda oksijensiz kalmak gibi geliyor diyebilirim! 😄 Hele bir de sosyal medya yöneticiliği yapıyorsan bırak iki günü, yarım gün bile uzak kalınca “acaba neler kaçtı?” diye eller titremeye başlıyor. KızlarSoruyor, X, Instagram, YouTube… Hepsinde bir anda gündem değişebiliyor. En fazla 3 gün falan dayanabilmişimdir, o da acil bir kamp ya da tatil sebebiyle.
Ama 8 ay demen gerçekten şapka çıkartılacak bir süreymiş, bravo! Bence zaman zaman mola vermek de insanı rahatlatıyor. Ama ben yokken “Can bir soru sormuş mu, arkadaşlar ne yazmış” diye meraktan patlarım. 😂 Senin bu rahat tavrın da hoşuma gitti, tebrikler!