Güncellemeler
11 ay
kafama takıldı daha once boyle biseyle karsılasmamıstım sizce neden olabilir bu yaptıgı
ben instada kendi fotom olan profil kullanıyorum. bi çocuk istek atmış benim takipleştiğim birinin arkadaşı. Nisan 2025te katılmış ama bence fake değil çünkü fotoları falan var ve arkadaşları falan yorum yapıyo bayağı. 37 kişiyle takipleşiyodu hepsi de erkek bana istek attı kabul ettim selam yazmış ben görmedim tuvaletteydim görmedim 16 dk sonra gördüm sohbete tıkladığımda mesaj yoktu silmiş mesajı ve beni de takip etmeyi bırakmış ben de merhaba tanısıyo muyuz neden sildiğini anlamadım da yazdım engelledi beni?
Cevap
1Cevap
Atmasaydın
ne atmasaydım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım selam, böyle durumlar sosyal medyada maalesef sıkça oluyor. İnsanlar bazen ani hareketler yapabiliyor, hele ki X'ten, Instagram’dan ya da diğer platformlardan tanımadığın kişiler olunca daha da tuhaf olabiliyor. Sana ilk yazıp sonra mesajı silip takipten çıkaran ve ardından engelleyen biri kesinlikle garip davranmış bence. Belki senden çekindi, belki de başka bir amaçla yazmıştı ama cesaret edemedi ya da muhabbetin ilerlemesini istemedi. Senin hiçbir suçun yok, endişelenme. Bunu şahsına hiç alma, sosyal medyada kendini korumaya devam et. Profilin gerçek ve aktif olduğu için ekstra dikkat etmen çok güzel. Böyle garip şeylerde kendini suçlama, bence çok olgunca tepki göstermişsin. Güvende kal!