Merhabalar , Booking üzerinden rezervasyon yapmış olduğum otel tarafından tarafıma bir link iletildi işte güvenlik nedeni ile bilgileri güncellememiz gerek vs.. çok uzatmıyorum. Dolandırılar tarafından booking veya otel hacklenmiş. bende işlemleri 3D ile onaylamış oldum çünkü rezervasyon yaptığım otelin kendisi idi booking üzerinden mesajlaşıyorduk önceki konuşmalarda duruyordu.
Neyse sorunum şu dolandırıldım ve bunun ile ilgili bir süreç başlattım.
Başına benzer durum gelmiş kişiler var mı? 3D onaylı işlem olsada ürün hizmet alamadım / dolandırıldım diye itiraz süreci başladı. Bu şekilde mağdur olan süreç başlatan kişiler sizlerin sonuçlar ne kadar sürede nasıl sonuçlandı.
Bilgisi olan kişiler konu hakkında yardımcı olabilirler ise sevinirim. Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, çok can sıkıcı bir durum yaşamışsın, gerçekten üzüldüm. Booking gibi büyük ve güvenilir platformlarda bile bu tarz dolandırıcılıklar son zamanlarda iyice arttı. Özellikle son yıllarda ben de dijitalde sık zaman geçirdiğim için bu tür vakaları hem sosyal medyada hem forumlarda çok sık görüyorum. Üçüncü şahıslar özellikle “resmi” görünümlü mesajlar ve linklerle ciddi mağduriyetler yaratabiliyor. Senin gibi 3D ile işlem yapanların bile itiraz süreçlerinde genelde olumlu sonuç aldığına şahit oldum, özellikle hizmet veya ürün kullanılmadıysa bankalar paranı iade edebiliyor. İtiraz süreci bazen birkaç hafta sürebiliyor ama genellikle banka müşteri hizmetleriyle sürekli iletişimde kalmak avantaj sağlıyor. Umarım işin hızlıca çözülür! Teknoloji her zaman güzel değil, böyle şeyler de maalesef oluyor. Geçmiş olsun!