Erkek yemekteyken resim koyuyorsa yaninada kalp sonra ben gördügüm an bana video yolluyolarsa amac ne?

Biz onunla çok iyiydik. İşte ben bazı durumlar vardı. Arada bir kıskanıyordum ama sonra duydum banane falan. Kendisiyle. Aramızda ikimizin de ismini koymadığı bir şeyler oluyordu sürekli. Ama o banane ne bir adım atıyordu ne gidiyordu. Her neyse. Her şey gayet iyi gidiyordu. Bugün birden bir hikaye koymuş. Hikayesinde yemekti birisiyle. Ki orası o olduğu bölge. Eski sevgilisinin yaşadığı bölge. Yani %100 o kızla. Tekrar barıştı. Barıştı ve her neyse umrumda değil. Barışsın ne yapıyorsa yapsın. Belasını bulsun. Ben onun hikayesini gördüğüm dakika. Aynı dakika gördüğümü anladı ya. Bir dakika sonra bana tiktoktan video yolladı. Beni ölçmeye çalıştı. Yani ben onu anlıyorum. Yoksa niye yollarsın. Ben senin hikayeni gördükten bir dakika sonra. Ama ben bir tepki vermedim. Hiçbir şey şey etmedim. Bana ne dedim. Çünkü ona kaç kere sordum dedim ki var mı? Hayır dedi sevgilim yok. Hep sordum. Anlat şey et. Hayır dedi. Hiç sevgilim yok. Her neyse inanmıyordum ama hep tamam diyordum. Sen öyle diyorsan. Cevap vermedim hiçbir şekilde. Hiçbir tepki, hiçbir şey. Sonra akşam oldu baktım ben dışarı gittim. Ben de bir resim attım kendimden. Hemen anında gördü. Ondan sonra... 2-3 saat sonra baktım. Tekrar TikTok'tan bir video attı bana. Videoda her şey göründüğü gibi değil yazıyor. Ardından bir tane komik bir video daha. Hiçbir şekilde hiçbir şeye cevap vermedim. Bu çocuğun amacı ne? Ne yapmaya çalışıyor?

Erkek yemekteyken resim koyuyorsa yaninada kalp sonra ben gördügüm an bana video yolluyolarsa amac ne?