AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Programlar var ama asılsız görebilmeniz gibi bir imkanınız olduğunu zannetmiyorum.
www.blogzz.com/.../...l-ve-kapali-hesap-gorme.html adresindeki yöntemler işine yarayabilir.
Takipçisi olmadan bu imkansız🙈fake bir hesap açıp istek gönderebilirsiniz.
Lili diye bir uygulama var Google yazınca apk bir şekilde indirebilirsin. Kişinin önceden paylaştığı hikayeleride görebilirdiniz. Hesap istiyo ama sahte hesaptan bağlanabilirsiniz.
Linki atabilir misiniz
Bu kadar ugrsmaya gerek yok ki resmi buyutmek icin ekran resmini al sonra o rwsmi buyut bu kadar basit bilgisayrfa da ctrl ye basili tutp mouse tan ekrani buyutun
Goog play ye açıp (whozi) uygulamasını indirin İnsteğram ile giriş yapın arama kutucuğuna istediğiniz kişi aratın hizli hesap açılır
Günlük 3 hesaba bakma özelliği var
Kullanıyorum tafsiye ederim
Linki var mı yazınca playde çıkmıyor
Instagram gizli hesaplarını görmek için bir fake hesap açabilirsin ancak açtın ve isteğin kabul edilmedi bunun için birçok uygulama var. Lakin kendi hesabına giriş yapma o uygulamaya fake hesap aç çünkü hesabın çalınabilir.
Kolay gelsin🤗
Ne yapacan sonra ağlayacan 3 paket peçete kullanacan
Öncelikle güzel bir VPN sonrasında Chrome Postegro Yazıyoruz Hesabınızı Giriyoruz Sonrasında günde 4 adet bakma hakkınız var istediğiniz kişiyi takip etmeden bakabilirsiniz
Önerdiğin güzel bir vpn var mı ben denedim olmadı anlatır mısın?
ya ya çok basit uzun uzun gereksiz yazmışlar chrome üzerinden postergo uygulamasını apk olarak android telefonuna indir o uygulama istediğin profili gösteriyor takip etmene gerek yok.
Postegro kapandı
@Sevdiğivar hayır şu anda pc den baktım web üzerinde aktif
ben girmeye calisiyorum error verıyr postegroweb
Banada yardim edermisin
Linkini atar mısın bulamıyorum
Eski sevgilim hic bir sekilde fake kabul etmiyo (galiba belli oldugu icin) postegro diye bir uygulama kullaniyordum fakat ordan da gozukmuyo napmam gerekiyo acil taktik verin
Sahte hesap ac. Tirnak boyama ne biliyim elbiseler falan. Ya da erkek takilari
Fake olabilir ya da ortak arkadaşlarınn birinden yardım iste yani sana yardımcı olsun bak
Hayir yok sahte bir hesap ac abone edin belki kbl eder.
İnstagramdan profilini görmek istediğim hesap var acaba benim adiıma kendi hesabından veya fake hesaptan takip edebilecek biri var mı?
Karşılıklı olursa yardımcı olurum
Bana da bu konuda yardimci olabilecek bir vatandas var mi takip istgi atamam😐😐yardmci olsaniz cok mutlu olurum😢
Yardımlaşa biliriz ne dersiniz? Benimde sevdiğim bey var onun da hesabı gizli.. fake hesap açmıştım ama onu nasıl fark etti anlamadım engellemiş 😞 Ne olur yardımlaşalım
(tagramviewer) diye bir site var üyelik der istemiyor, kurulum da. Sadece Gizli Kullanıcı nın Nick yaz o sana her şeyi döküyor.
Karşılıklı olursa yardım edebeliriim
@Melis04 nolur bana da yardım edin:(((
@Melis04 yardım edermmm
Ben yardımcı oluru
@Lilosti
@Urasemre Banada yardimci olur musunuz
3 sene önce postegrodam bakıyorum AMA artık göstermiyor geçen sene instagramda byotasizq diye biri sayesinde bakmıştım hala bakıyor mu bilmiyorum🤷♀️
Merak için bir program indirdim hesabımı zor geri aldım. Bir dahada bakmam öyle programlara
instagram takibi brakanlar diye bir uygulama var ordan baka bilirsin şahsen ben kullanıyorum bakıyorumda eski sevgilimde mesaj attı yaşıyomusun sen hala diye tavsiye ediyorum
var tabiki, kapalı takip yaz 2222 ye gönder profili cebine geliyor hemen.
twitterda link olarak paylaştığı resimleri tek tek görebilirsin paylaştıysa tabi.
twitter hesabi yok malesef
o zaman "maalesef"
yazık
KS bu soruyu seçerek iyice kalitesini düşürmüş
eksik kalsın hediyesi
@jcometopapa burası eskiden bu kadar çöplük değildi
Postegra diye bir uygulama var sadece öğlen 12 14 arası çalışıyor ordan rahatlikla bakabilirsin. Fakat günde 3 hakkın oluyor.
Olmuyor ücret istiyor
Postegro diye uugulama var az önce girdim baktım gizli profile dene istersen çok merak ediyordum bende senin gibi sonuç hüsran ☹️☹️
Olmuyor ücret istiyor
google bununla ilgili bir kaç program var ama kendi hesabını kullanma çünkü bilgilerini giriyorsun çalınma riski çok çok yüksek
Pingru, postegro, menco, lili gizli profilleri görebileceğiniz uygulamalardır pingru ve mencoyu google playden aratarak bulabilirsiniz
Bana özel mesaj atar mısın? Yeni üyeyim takip edip atman lazım.
Postegro indirin herseyi ortaya seriyo ben indirdim gizli hesaplari gorebiliyorum artik cok sukur bunu yapanin ellerine saglik 👍👏👏👏
Bana özel mesaj atar mısın bi? Yeni üyeyim takip edip atman lazım.
Ben de bir kadının profilini görmem lazım. Ama ne yaptıysam takip edemedim. Yardım edecek olan var mı? :(((
Cozebildinz mi
@Minikbisi Benim de var profilini görmeyi istediğim birisi istersen Instagram adini ver sen takipleselim ben senin görmek istediğin kişiyi takip ediyim sen benim görmek istediğimi takip et olur mu
Ben mesaj atamiyorum atabilirmisin
@Minikbisi sen Instagram adini söyle bana oradan konuşalım
Burdan aciktan vermesem daha iyi olur. Ozelden yazabilirmisin
@Minikbisi İnstagramdan yazın bana @mesuutalagoz
Bana da yardim edebilecek var mı karşılık da olur
Ben ederim
instalooker. com buna tıkla canım sonra orada name yazılacak yere tıkla ve adını gir tüm resimleri çıkar
@Gul42600 hack felan yaziyor problem teşkil etmesin sonra
@Gul42600 doğrulama süreci deyip açmıyor yaa nasıl yapcaz bunu
Selam aynı sorun bende de var ne olur bana da yardımcı olun.. sevdiğim beyin hesabı gizli çok merak ediyorum
tagramviewer diye bir site var üyelik der istemiyor, kurulum da. Sadece Gizli Kullanıcı nın Nick yaz o sana her şeyi döküyor.
@_zaHter_ kardesim o tür siteler şimdi para istiyor fotoları görüntülemek için 😡
Nolur bana da yardım edin:((
@_zaHter_ bana da yardımcı olur musunuz
İnstagramdan yazın bana @mesuutalagoz
@Lilosti instagramdan yazın bana @mesuutalagoz
@bayhersey yazayım mı
merhaba ben de aynı durumdayım sırf bunun için üye oldum hala bakmak istiyorsan bir yolunu bulamadıysan yardımlaşabiliriz
Yardııım ettt
Banada lazım yardım edebilir misiniz acaba
@dilek9716 banada edermisiniz nolur
Yardııımmm:(((
@dilek9716 yardııımmmm
@Melisbukett ben sana yardım ederimmm
@dilek9716 yardım ederim
Yardım et:(
Hala yardimlaşmak isteyenler var mı 💜
Yardima ihtiyaçım var 😔
Sen yazali 14 gün olmuş bana yardım eder misin bende sana ederim lutfen
Karşılıklı olursa ben yardim edebilirm
Karşılıklı yardimlasabilecegimiz biri var mi acaba? Iki kisinin paylasimlarini gormem lazim?
Hala geçerli mi
Gizli hesapların fotoğraflarını görmek istiyorsanız yazın bana instagramdan @mesuutalagoz
hala geçerli mi?
Postegro web lili diye bir uygulama var ordan hesabina girdiğinde hesabi gizli kisilerin herseyini gorebiliyorsun
Ya ben postegro kullanıyordum ama hesabının email adresi değişti sonra şifresi değişti. Zor kurtardım hesabı ama o sırada saçma sapan hesapları takip etmiş filan bezdirdi beni. Postegro kesinlikle kullanmayın derim. En doğrusu gizli hesaba bakmamak tabi ama benim gibi bakmadan duramayanlardansanız secretle. com öneririm. Site sahipleriyle de konuştum çok güvenli olduğunu iddia ediyorlar en azından beni ikna ettiler :)
Ablam bugün yapmıştı programı hatırlamıyorum ama günlük limit varmış. Takipçilerine ve kaba taslak paylaşımlarını görüyorsunuz
Google play de postegro diye bir uygulama var bazı kişilerde ise yarıyor. Takiplesecek olan mesaj atsın bana
Bana yardim edermisin
Arkadaslar karsilikli takip edip fotolari birbirimize atabiliriz isteyen ozelden yazsin
Size yazamıyorum yardımcı olun lütfen
@Shimt Tabi hesabi yazin buraya sonra bana bir mail adresi yollayin kabul ederse oradan yollarim fotolari
Arkadaşlar uygulama indirmeyin onlarda virüs var dikkatli olun
Ya bug falan söylenmiş de ben beceremedim becerebilen varsa ig ismini bırakabilir mi
Androidlere postegro diye bir uygulama indiriyorsun o sana Yardımcı olacaktır ;)
Bende de aynı sorun var. Yardım edebilecek olan var mi?
Karşılıklı birbirimize bu konuda yardımcı olabiliriz bende de bu sorun var
Yardım ederim
bana dönüs yapar mısınız yardımcı olabilecekseniz
Bana da yardımcı olur musunuz çok ama çok acil
Geçerli mi
Bana da yardımcı olur musunuz bu konu için bende sizin için bakarım istediğiniz kişiye
Biri benim için bi hesabınkine bakabilir mi asla yapamadım 😭😭😭😭
Yok o tür uygulamalar. Varsa da güvenmeni önermem pek güvenilir olmayabilir
Lili var arkadaşım onu indir ya da Postego lili var onu indir
Bana da bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı? Karşılıklı yardımlaşabiliriz eğer varsa...
Karşılıklı yapalım 🤝
@Esmaa566 hala iyhtiyac varsa bana yardim edebilir misin
@Esmaa566 banada yardim edermisin?
30dan fazla sitede denedim hiçbiri olmadı allah kahretsin bunun çözümü yok mu off ya
Haci gel ben senin istedigini sen benim istedigimi takip edip butun fotolari atak
Karşılıklı yapabiliriz benimde ihtiyacım var
@Catwman benle karşılıklı yaparmısın?
@Catwman birbirimize güveni nasıl saglicaz :D
@Reu123 olur evet nasıl yapıcaz
Güvenmiyorsan canın sağolsun napalım 😊
@Catwman canım gel beraber takip yapalım ben bu işe varım mesaj at
ADI BELEMİR ÇETİN
Benim de yardima ihtiyacim var. Kim yardim eder? Instagramdan yazsin yardim ediverecek olan.
H_arslan98 kullanici adim. :(( ben de o kisiye yardim ederim👍
@Catwman bana da yardımcı olur musunuz
Banada yardimci olur musunuz? :(
kim karşılıyor annen mi babanmı çevrendekilerse ver ağızlarının payını gönder gitsin
Casper gibi duvarın içinden de geçmek ister misin
Web postegro&Lili diye bir uygulama var. Play store den indirip takip ettiklerini takipcilerini fotolarini ve hikayelerini görebilirsin.
Gizli profile girilmez ,
Hicbir sekilde yok bende muzdaribim bu yuzden..
Adamın açtığı bku bile görmek istiyorsun ,🤣
Ücretli uygulamalar işe yarıyor sadece
Ancak ücretli yapılır diye düşünüyorum
Varsa banada lazım lise aşkıma bakacam
Yaşın gerçek mi? Bu yaştan sonra merak etmek şaşırttı beni
Hayır 19 yaşındayım 34 yaşında olsam zaten evlenmiş olurdu niye rahatsız edeyim
Soyadını hatırlıyor musun veya liseden herhangi bir hocan varsa ona soyadını sorardın
Herşeyini hatırlıyorum hesabını da biliyorum ama istek atmaya cesaretim yok
Senin yerine yapam mı
Olur
Ama takip isteği kabul etmez mesaj at