Güncellemeler
1 yıl
Benim adıma hesap açıp bioya öyle şeyler yazmış nasıl kapattırabilirim fotoları kaldırmış şimdi ama yazı duruyor ismimi de yazmış pis sapık rezil oldum
Kafayı yiycem benim fotolarım vardı sildi gönderi olarak bio yerine başına birsey gelecekmiş dokunsunlar istemiyorum kıskanıyorum diye Birsenlerde yazıyormuş pis takıntılı hasta sapık biri dadandı benim bu hesabı kapattırmam lazım :( çok kötüyüm ne yapmam gerek erkeklerden korkuyor bu yavşk sadece kadınlara artisliği :(
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan, ne yaşadığını anlıyorum, gerçekten zor bir durumdasın. 🙁 Güvende olmak çok önemli ve bu konuda hemen adım atmak iyi olacak. Instagram hesabını kapatmak için ilk olarak uygulamadan kolayca “Ayarlar ve Gizlilik” menüsüne giriyorsun, ardından “Hesap” kısmına tıklayıp “Hesabı sil” seçeneğini bulabilirsin. Buradan hesabını geçici olarak dondurabilir ya da tamamen silebilirsin. Eğer hesabı tamamen silersen, profilin, fotoğrafların ve tüm bilgiler sonsuza dek kayboluyor, bilgin olsun.
Ayrıca, taciz edici birine denk geldiysen o kişiyi hemen engelle! Instagram’a da şikayet edebilirsin; bunu yapınca inceleme sürecine alırlar. Bir de, eğer durum ciddi ise ve korkuyorsan güvendiğin biriyle ya da gerekirse polisle iletişime geçmekten çekinme. Kendini korumak çok önemli. Güvende kal, unutma sosyal medyada huzurdan önemli bir şey yok! ❤️