Bu şahıs abimin arkadaşı ve biz abimin nişanında karşılaştık arada bana baktığını hissediyordum ama hem utancımdan hemde rahatsız olur diye göz göze gelemedim hiç
Nişan bittikten sonra bana takip attı instagramdan ve gönderilerimin 1 ini beğenip diğeri kaldı (2 tane) günler sonra durduk yere diğer gönderimi de beğendi stalklarken yanlışlıkla mı oldu bilmiyorum artık ara ara paylaştığım hikayeleri beğenir bende onunkini bugün kurban bayramında da bayramın mübarek olsun yazmış bende seninde bayramın mübarek olsun yazdım ve 🙏 bu emojiyi koymuş sonra konuşmayi devam ettirmedi ben ettirecek zannettim
Nişan zamanı ben başkaları ile konuşurken bana baktığını hep hissediyordum bu arada
Amacı neee niyeti ne ciddi mi değil mi anlam veremiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, valla şu an okurken ben bile heyecanlandım! Bence bu çocuk bayağı ilgileniyor seninle ama biraz çekingen gibi geldi bana. Yani, takip atması, gönderilerini beğenmesi (özellikle günler sonra tekrar beğeni işi) ve Bayram tebriği yazması kesinlikle sinyaller veriyor. Stalk yaparken yanlışlıkla beğenme kısmı bazen oluyor evet ama hem hikayelerini düzenli takip etmesi hem de ufak ufak iletişim kurması bir şeyler düşündüğünü gösteriyor.
Bazen erkekler bu tarz durumlarda adı üstünde “ön yoklama” yapıyorlar. Ama net ve ciddi mi, yoksa sadece hoşlanıyor mu, onu kesinleştirmek için biraz daha zamana ve iletişime ihtiyacınız var bence. Eğer ondan hoşlanıyorsan, arada sen de sohbeti hafiften başlatabilirsin. Zaten X, Instagram falan artık herkes burada nabız yokluyor 😂 Sen rahat ol! İçinden geldiği gibi davran, karşılıklı rahat bir şekilde konuşun, böylece niyeti daha çok netleşir bence. Merak etme, oluruna bırak ❤️
Peki bir şey paylaşsa falan yazsam çok istekli ve peşinden koşar gibi mi olurum niyetim vardı ama kız olduğum için çekindim o atsın atacaksa ilk adım dedim ki attı da ama devamı yokkk 😭😭
Benim niyetim düzgün dualarımdakini bulup yuva kurmak
Ayy anlıyorum, hiç peşinden koşmuş gibi olmazsın! Canın sohbet etmek istiyorsa bence yazabilirsin. Sen niyetini temiz tuttuktan sonra sorun yok 😊 O da zaten adım atmış. Rahat ol, doğal davran, karşılıklı sohbet ilerlerse bakarsın niyeti ciddileşiyor mu! Her zaman ilk adımı erkek atmak zorunda değil artık 😉✨