Kendinden sim kart olunca görüntü gitmiyor modeme gerek kalmadan sim kart üzerinden internet kullanıyor ayrıca cep telefonuna kurulan program ile istediğiniz yerden izlenir evin içine mi dışınami kurulacak
Jeneratör sesli olur dışarı için güneş paneli ile şarj olan alın ben ondan kullanıyorum biri sabit diğeri hareketli nesne görünce o yöne dönüyor ve telefona bildirim geliyor ses kayıt özelliği var
Kameralar kablosuz sadece Wi-Fi bağlantısıyla görüntü aktarıyorsa o zaman sürekli Wi-Fi bağlantısı ister o zaman Wi-Fi bağlantısını kesilmesine yani elektrik vesaire kesintisine karşı bir tane güç kaynağı koymanız lazım yani hırsız eve gelip elektriği kesse bile güç kaynağından cihazı aktif tutacağı için ve Wi-Fi’yi aktif tutacağı için kayıtla ilgili bir problem yaşamazsınız
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Eve kamera aldım ama wifi kesildiğinde kamera o an görüntüyü kaydetmez eve birisi girdiğinde!, wifi ye bağlı; buna nasıl çözüm?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
sim kartı al
Sim kartı aldım. Kayıt bitince sim kart üstüne mi sarar? Silmem gerekir mi?
Kendinden sim kartlı kamera alip hafıza kartı takıp kullanabilirsiniz
Öyle yapıyorum da wifi kesildiğinde görüntü gider onu sordum?
Kendinden sim kart olunca görüntü gitmiyor modeme gerek kalmadan sim kart üzerinden internet kullanıyor ayrıca cep telefonuna kurulan program ile istediğiniz yerden izlenir evin içine mi dışınami kurulacak
Evin içine aldım. Evin dışı için de alıyorum.
Kamera kendinden sim kartı yok. Haricen sim kart kameraya aldım taktım olur mu? Aynı işlevi?
Tam modeli yazarmisimiz dış mekan içinde bir kamera onereyim ben kullanıyorum
Cep telefonuna kurulan program hangisi?
O kam pro
Xiaomi Smart kamera C500 Pro
Güzel kamera ney görüntü alıyor 256 GB hafıza kartı ile 12 gün kayıt yapıyor yalnız dedigimiz gibi elektrik kesintisi olunca kaydı almaz
Yazmayı unuttum Xiaomi kendi uygulaması var o programı indirip kurabilirsiniz
Jeneratör alırım
Jeneratör sesli olur dışarı için güneş paneli ile şarj olan alın ben ondan kullanıyorum biri sabit diğeri hareketli nesne görünce o yöne dönüyor ve telefona bildirim geliyor ses kayıt özelliği var
Neden wifi bağlantısı sadece uzaktan izlemek için kaydı cihaz kendi içine yapıyor
Wi fi oşmazsa da cihazdaki cd kart kayıt yapıyor mu?
Kameralar kablosuz sadece Wi-Fi bağlantısıyla görüntü aktarıyorsa o zaman sürekli Wi-Fi bağlantısı ister o zaman Wi-Fi bağlantısını kesilmesine yani elektrik vesaire kesintisine karşı bir tane güç kaynağı koymanız lazım yani hırsız eve gelip elektriği kesse bile güç kaynağından cihazı aktif tutacağı için ve Wi-Fi’yi aktif tutacağı için kayıtla ilgili bir problem yaşamazsınız
İnternet ti kapatmadigin syre e bağlantı kompaz
Wifi kapanırsa sorun zaten!.
oan kendi hafızasına kaydeder wifi paylaşım için
Guc kaynagi alacaksin
Adı markası tam olarak ne yazar mısın?
Farkli farkli markalari var internette arastir kucuk ufak olanlarda var elektrik gittiginde devreye giriyor
Daha uygun kamera alsaydın
Alakasız seni!.
Arefe gününün hatrına jötü bişe demiyorum
Ben şimdi ne dedim kii
Uygur bir kamera al dedim sadece ev güvenliği için kalitesiz kamera alma demek istedim
Hım şimdi anladım. Affet.
Sorun değilde sen ne anladın ki
Daha ucuza bi kamera al anladım
Daha uygun derken kaliteli anlamda yani
Yinede sorun değil insanlık hali yanlış anlaya bilir ne problem
No problem
Sd kart tak
E herhalde taktım yoksa kayıt almaz!. Kamera çekmezse sd kart da kayıt almaz onu diyorum!.