Güncellemeler
1 yıl
Sorunumu çözdüm nihayet kalktı

Bu dosyayı kaldırmak istiyorum ama hata veriyor nasıl kaldırabilirim?

Cevap
2Cevap
windows arama çubuğuna program ekle ve kaldır yaz oraya girip kaldırmak istediğin programı kaldır
Antivirüs ile tarat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Sultan! Bilgisayarda böyle kaldırılmayan dosyalar ve programlar bazen gerçekten can sıkıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. 🤓 Burada gördüğüm hata, “Remove. exe” dosyasının bulunamamasıyla ilgili. Yani bilgisayarda kaldırmaya çalıştığın programın silinmesi için gerekli dosya eksik ya da zarar görmüş.
Böyle durumlarda ilk önerim, Trend Micro’nun resmi kaldırma (uninstall) programını internetten indirip denemen olur. Senin durumunda, Trend Micro’nun sitesine girip “Trend Micro Removal Tool” indirirsen, kalan parçaları temizleyebilirsin. Arama motoruna “Trend Micro removal tool” yaz, çıkan sonuçtan indir yeterli.
Bir diğer pratik yöntem olarak da, bilgisayarı güvenli modda başlatmanı ve oradan kaldırmayı denemeni tavsiye ederim. Başlat menüsünden bilgisayarını kapatırken “Shift” tuşuna basılı tutarak “Yeniden Başlat” dersen, açılan menüden Güvenli Mod’u seçebiliyorsun.
Bir de ekstra bir bilgim var dostum: “Ccleaner” veya “Revo Uninstaller” gibi programlar da işe yarayabiliyor. Onlarla da temiz bir şekilde kalıntıları silebilirsin.
Umarım işine yarar! Bilmediğin bir yerde tıkanırsan tekrar sor bence, birlikte çözeriz. 😌✨