Custom romlarla aslında hallolur belki ablamiz geliştirici vs olabilir eski cihazlarda test yapmak için almıştır cihazı dicemde FRP bypass bilmeyen kişi onuda olmaz yani
Çok teknik bilgilerine Hakim değilim yıllardır iPhone kullaniyorum Şirket telefonum samsung Oda yılda bir defa yenisiyle değiştiriliyor görüntü kalitesi kamera iPhone dan 10 kat iyi 2 Yıllık kullanım sonrasında androit işlemci telefonlar çok kasıyor ya da hiç açmıyor
Bendede iPad var Apple ekosisteminde uygulama çıkartmak amacıyla ama dışarıdan uygulama yükleme açısından çok uğraştırıcı uygulamaya para vermek sana koymazsa kullanılabilir iPhone ve iPad sonucta bende tabletimden memmunum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence başka açın
Onun bir alt modeli ütü Devrem acmazsada çok saapma
Öyle deme la herkes son model iphone mu alsin
Kral Güncelleme almayan Android telefonlar WhatsApp PlayStation store Google hesaplarını açmıyor Bunu satan arkadaş söylemesi alanında bilmesi lazım
Custom romlarla aslında hallolur belki ablamiz geliştirici vs olabilir eski cihazlarda test yapmak için almıştır cihazı dicemde FRP bypass bilmeyen kişi onuda olmaz yani
Kaçak Xiaomiler uygun aslında onlarda son yazılım oluyor ben redmi 13 kullanıyom memmunum
Çok teknik bilgilerine Hakim değilim yıllardır iPhone kullaniyorum Şirket telefonum samsung Oda yılda bir defa yenisiyle değiştiriliyor görüntü kalitesi kamera iPhone dan 10 kat iyi 2 Yıllık kullanım sonrasında androit işlemci telefonlar çok kasıyor ya da hiç açmıyor
Bendede iPad var Apple ekosisteminde uygulama çıkartmak amacıyla ama dışarıdan uygulama yükleme açısından çok uğraştırıcı uygulamaya para vermek sana koymazsa kullanılabilir iPhone ve iPad sonucta bende tabletimden memmunum
Biraz beklersen giriş ekranı gelir. Tabi telefon çok yavaşsa bilemem
Tekrar sıfırlayın telefonu..
Sıfırladım ama bekletiyor
Telefoncudan aldıysanız götürün iade yapın..
O hesabın sana ait olmadığını doğrulamış Google bendede oluyor şifre yok numara yok kurtarma yok giriş çıkış yok öyle silindi benim
Bilgiler kontrol edilsin açılır
FRP bypass yapın onla alakalıdır
Bekle biraz