İnternet & Teknoloji Telefondaki müziğimi açıp snapchatten video cekcem kulakliklada olur mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Hoporlerden olunca oluyor fakat dışarda duyamam kulaklık varken arka plandaki müzik çalarken snapchatte videoda duyulur mu acaba Güncellemeler1 yıl Müzikli video cekcem telefonda indirdiğim müziği açarak snapchatte çekecem kulaklık takılı olunca ses olur mu Telefondaki müziğimi açıp snapchatten video cekcem kulakliklada olur mu? Cevapla Telefon Soruları SnapChat Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,6b cevap paylaştı. olur sanırım 1 0 Yorumla
betahouse Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% 1 yıl Bu gerçekten oluyor ama var böyle bir şey yadırgamayın. Bende kod adı "Bihter" diye biriyle tanışmıştım aşırı rahatlatıcı ve etkileyici bir sesi vardı, bazı sesler gerçekten insanın aklını başından alabiliyor. 0 0 Yorumla
youxd Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 101% 1 yıl Çok kısık geliyor öyle 1 10 Yorumla Soran 1 yıl Dışarda cekecektim de Yorumla youxd 1 yıl Snapten müziği seç ordan oluyor Yorumla Soran 1 yıl orada istediğim müziği bulamadım ki her müzik yok Yorumla youxd 1 yıl Spotify var mı? Yorumla youxd 1 yıl Sesini aç hoparlörden çalsın boş ver milleti sen videoyu çek boş ver 😉 Yorumla Soran 1 yıl Yok da indiririm Yorumla Soran 1 yıl 🤣🤣🤣 bakalım artık Yorumla youxd 1 yıl Okiş canım ama kral 👑 felan radyo 📻 dan da yapabilirsin Yorumla Soran 1 yıl Yok olmaz onlarda sağolun Yorumla youxd 1 yıl Okişşş Yorumla
Paşazade02 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Olur ama bana gönder bakıyım merak ettim 0 0 Yorumla
gökyüzüyildizii Takip Et Xper 7 Yaş: 19 1 yıl Olur 2 2 Yorumla Soran 1 yıl Denedinizmi hic Yorumla gökyüzüyildizii 1 yıl Evet Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Olur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Kulaklık olsada müzik gider dimi videoya Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Duyulmaz tabiki 0 13 Yorumla Soran 1 yıl Kulaklık olmayınca duyuluyor denedim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Neden acaba Allâh Allâh ya mikrofon kaydediyor işte kulaklık olmayınca diğer türlü nasıl olacak Yorumla Soran 1 yıl Nasıl anlamadım ya off Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Kulaklık ile açınca mikrofon sesi duymuyor nesini anlamadın Yorumla Soran 1 yıl Haa anladım Yorumla Soran 1 yıl Tüh Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ondan yani şöyle yap videoyu çek müzik ekleme uygulamaları var onları kullan Yorumla Soran 1 yıl Şarkıyla beraber solicektim ağzımı oynatcaktm 🤣 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hee anladım aslında program bilsen yapılır bişey yokta Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Video editleme bilmen gerek Yorumla Soran 1 yıl Valla baktım da bulamadım Yorumla Soran 1 yıl Hiiii Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yaparım ben aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
olur sanırım
Bu gerçekten oluyor ama var böyle bir şey yadırgamayın. Bende kod adı "Bihter" diye biriyle tanışmıştım aşırı rahatlatıcı ve etkileyici bir sesi vardı, bazı sesler gerçekten insanın aklını başından alabiliyor.
Çok kısık geliyor öyle
Dışarda cekecektim de
Snapten müziği seç ordan oluyor
orada istediğim müziği bulamadım ki her müzik yok
Spotify var mı?
Sesini aç hoparlörden çalsın boş ver milleti sen videoyu çek boş ver 😉
Yok da indiririm
🤣🤣🤣 bakalım artık
Okiş canım ama kral 👑 felan radyo 📻 dan da yapabilirsin
Yok olmaz onlarda sağolun
Okişşş
Olur ama bana gönder bakıyım merak ettim
Dene bı sanmıyorum
Olur
Denedinizmi hic
Evet
Olur
Kulaklık olsada müzik gider dimi videoya
Duyulmaz tabiki
Kulaklık olmayınca duyuluyor denedim
Neden acaba Allâh Allâh ya mikrofon kaydediyor işte kulaklık olmayınca diğer türlü nasıl olacak
Nasıl anlamadım ya off
Kulaklık ile açınca mikrofon sesi duymuyor nesini anlamadın
Haa anladım
Tüh
Ondan yani şöyle yap videoyu çek müzik ekleme uygulamaları var onları kullan
Şarkıyla beraber solicektim ağzımı oynatcaktm 🤣
Hee anladım aslında program bilsen yapılır bişey yokta
Video editleme bilmen gerek
Valla baktım da bulamadım
Hiiii
Yaparım ben aslında