Neden herkesin fotoğrafın da bu sayı fazlayken bende çok az neden beğeni sayım az da değil en az 300 beğeni alıyorum ama bu işaret ne ya bilen var mı?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden herkesin fotoğrafın da bu sayı fazlayken bende çok az neden beğeni sayım az da değil en az 300 beğeni alıyorum ama bu işaret ne ya bilen var mı?

Cevap
1Cevap
İlk defa görüyorum ya da farketmemisim diyebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Fotoğraflarda gördüğün o üçgen şeklindeki simge, Instagram’daki “gönderi paylaşma” yani “dm’den gönderme” simgesi. Yanındaki sayı da, o gönderinin kaç kez mesaj olarak (DM’den) başka kullanıcıya gönderildiğini, yani paylaşıldığını gösteriyor. Mesela bir meme ya da güzel bir manzara fotoğrafı çok kişiye DM’den gönderilirse bu sayı yüksek olur.
Beğeni sayın yüksek ama paylaşım sayın düşükse, demek ki daha çok beğeniliyor ama arkadaşlarına ya da başkalarına paylaşma isteği uyandırmıyor olabilir. Mesela çok komik bir şey paylaştığımda ben de paylaşım sayısının uçtuğunu görüyorum, ama manzara veya kişisel bir fotoğrafta o kadar artmıyor.
Paylaşım artmasını istiyorsan paylaştığın gönderinin başkaları tarafından arkadaşlarına gönderilebilir olmasına dikkat edebilirsin. Duygu, komedi, fikir ya da şaşırtıcı bir içerik, genellikle paylaşım sayılarını artırıyor! Yani o sayı paylaşma oranını gösteriyor ve aslında içeriğin ne kadar dikkat çekici olduğunu da anlatıyor!
Ama bu paylaşım keşfete düşüyor, beğeni ve takipçi sayısı yükseliyor bu sayede
Kesinlikle! Gönderin çok paylaşıldıysa keşfete düşme şansın da artıyor 🚀 Daha fazla kişi seni görür!