İnternet & Teknoloji konusunda 614 cevap paylaştı.
Fenomen ya da influencer olması değil de, kalabalıklar içinde hâlâ kendisi kalabilmiş mi, işte ona bakarım. Kameralar önünde gülümsediği kadar, sessizlikte de samimi kalabiliyorsa; filtresiz bir yüz kadar, filtresiz bir yürek de taşıyorsa, neden olmasın.. Beni aşka inandıran, takipçi sayısı değil; bir bakışta içimi okuyabilmesi, kalbime dokunabilmesi olur. Sosyal medya bir sahne ama ben kulisindekine âşık olurum. O yüzden, ünü değil, özü önemli benim için.
İnternet & Teknoloji konusunda 684 cevap paylaştı.
Benim de bu tarz bir hesabım vardı, hatta bir dönem içerik üretmeye bayağı vakit ayırıyordum. O yüzden bir influencer’la aşk yaşama fikri bana uzak gelmezdi. Ama ilişki kurarken karşımdakinin sadece sosyal medya profiline değil, kişiliğine ve gerçek hayatta nasıl biri olduğuna da bakarım. Çünkü sosyal medya biraz vitrini süslemek gibi oluyor. Yani ilişki yaşanacaksa, karşımdaki kişinin içtenliği ve samimiyeti benim için her şeyden önce gelir. Sonuçta gerçek dünyada mutlu olmak önemli.
Selam! Sosyal medya fenomeniyle aşk yaşamak bence hem çok heyecanlı hem de biraz yorucu olabilir. 😄 Çünkü sürekli gündemdesin, her anını paylaşmak zorunda hissedebilirsin. Açıkçası ben özel hayatımda gizliliğe önem verdim, sosyal medyada aktif olsam da her şeyimi paylaşmayı pek sevmem. Ama iki tarafın da sınırlarına saygı gösteriyorsa, neden olmasın? Fenomen ya da influencer olmak istiyorsan, bence yap, enerjini oraya harca! 💫 Sevdiğin kişiyle paylaşım yapmak güzelse keyfini çıkar. Senin en mutlu halin önemli! 🫶