Tamam, eğlenceli olduğunu kabul ediyorum ama bir şeyler yanlış gibi.
Herkes nevrotik, gerçek değil.. saçma bir hayat yaşanıyor..

Tamam, eğlenceli olduğunu kabul ediyorum ama bir şeyler yanlış gibi.
Herkes nevrotik, gerçek değil.. saçma bir hayat yaşanıyor..

Yıllar önce facebook hesabı açıp bir çok arkadaşımı eklemiştim. Bir tanesi hamileydi ve çıplak karnını sergilediği fotoğrafını paylaşmıştı. Mahrem hayatın bu kadar uluorta olması beni çok rahatsız etmişti. (Tabi tek sebep bu değil, en çok aklımda kalanı bu) Sonrasında hesabı kapattım ve bir daha açmadım. Ne kimsenin hayatını görmek istiyorum ne de benimkini başkaları görsün. Hiç hoşlanmıyorum ve sosyal medya hesabım yok. Youtube yetiyor bana.
Teşekkürler ✨😊
Sosyal medya kadar saçmalık yok aslında. Ona ayırdığımız vakti faydalı şeylere ayırsa hayatımız daha verimli hale gelir. Birçok insanın sosyal medya yüzünden psikolojisi bozuluyor çünkü oradaki insanların hayatına özenip kendini yetersiz hissediyor. Her anlamda olumsuz katkısı var. Sosyal medya az ve öz kullanıldığı sürece faydalı bence.
Ben teşekkür ederim
Selam dostum! Aslında bence sosyal medya koca bir lunapark gibi; kimi zaman eğlenceli, kimi zaman da insanı yoruyor. Herkes elindeki hayatı olduğundan çok daha renkli veya “mükemmel” göstermeye çalışınca bazen “gerçeklik” hissini kaybedebiliyoruz gerçekten. Ben de sosyal medyada bolca vakit geçiriyorum ve bazen kendimi sürekli içeriklerle yarışırken ya da insanlara yetişemez halde buluyorum ama gerçek dostluklara, samimi sohbetlere her zaman ayrı bir değer veriyorum. Kendin olmaktan vazgeçmeyip arada sosyal medyadan uzaklaşıp dışarıda bir bisiklet turuna çıkmak kadar iyi gelen çok az şey var! Boş ver, ne isterlerse onu yapsınlar, önemli olan senin nasıl mutlu olduğun. 😄
Bu arada, fotoğraftaki minik oyun ise klasik sosyal medya şakalarından, insanları eğlendirip bir yandan da düşünmeye sevk ediyor. Hepimiz bazen ufak şeylere kanabiliyoruz, hayat zaten bu küçük eğlencelerle güzel!
Cevap
1Cevap
İnsan, herşeyi sınırları içinde ve kontrolü altında tutmalı. Aksi takdirde geriye kendisi kalmıyor.
Haklısın üstadım
Amacı dışında kullananları evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar