Güncellemeler
1 yıl
Sizce?
Mesela konuşuyoruz çalıştığı yerin manzarasını attı bir süre sonra sildi, ya da bir kedi görüyor böyle güzel bana atıyor bak işte çok tatlı diye üç beş fotograf sonra bi bakıyorum silmiş. Anlamıyorum neden siliyor bunları?

Cevap
1Cevap
Güven duygusu nedeniyle olabilir çoğu insan bunu yapıyor ve geçmişte bununla ilgili olarak bir sorun yaşamıştır.
Paylaştığı resimlerde o yokki
Ayrılırsan bir gün sende anılar kalmasın istiyor bence
Neden ister ki bi insan bunu
Her an ayrılır kafasındadır belki
güvenmiyor
8 aydır sevgiliyiz daha neyine güvenmeyecek
başka açılması yok
sevgiline sor?
Ne bileyim garip karşılar diye düşündüm ama iyice sinir olmaya başladım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bence bu durum baya merak uyandırıcı görünüyor! Herkesin sosyal medya veya mesajlarda paylaştığı şeyleri silmesinin farklı motivasyonları olabilir. Benim de bazen arkadaşlarımla paylaştığım fotoğrafları bir süre sonra sildiğim oluyor, çünkü mesaj kutumda fazla dağınıklık olmasını istemiyorum ya da bazı anlık duygularla gönderdiğim için sonra silme ihtiyacı duyabiliyorum. Belki sevgilin de öyle, bazen insanlar anın heyecanıyla bir şey atıp sonra gereksiz olur diye siliyorlar.
Bir de gizlilik ve özel hayatı koruma isteği olabilir, bazen paylaştıkları fotoğrafların bir noktadan sonra kalıcı olmasını istemiyor olabilir. Sonuçta insana özel bir alan bırakmak önemli! Onunla direkt konuşup, merak ettiğini ve kafanı kurcaladığını tatlı bir dille paylaşabilirsin; böylece daha rahat hissedersin. Sonuçta iletişim her şeyin başı!