Eşimin telefonu selatin21 olarak işaretliydi ekran kilit resmi bile degişikti kendi mi ayarladı sizce? Neden ypar Anlamı nedir

Eşimin telefonu selatin21 olarak işaretliydi ekran kilit resmi bile degişikti kendi mi ayarladı sizce? Neden ypar Anlamı nedir
Bildirimlerin odaklanması demek.
Mesela sürüş için ayarlı, uyku için ayarlı vs. yazıyor ya o da kendince bir isim verip ayarlama yapmış.
Örneğin atıyorum sadece KS bildirimleri gelsin diye ayarlamış ve o ismi vermiş. Sadece KS bildirimleri gelir başka da gelmez.
Cevap
3Cevap
Sellattin değil o selma, odaklamış birde kerkenez senin gibi saf karıyı bulmuş geleni geçeni odaklıyor
Bak bu gece selatin 21 e işaretliydi ve kilit resmi farklıydı o işareti kapatıgında gitti hergunki kilit resmi geldi ekrana aşırı şüphelndim şifresni bilmiyorum Acaba o odagı acıp kişilrden arama vrya mesaj bldrmni kptıuo olablir mi
abla aldatir seni mesela odaklara tek tek gir bak
Şifresini bilmiyorum nasıl aldatablr
Şu odagı anlatabilirmisn
Tm işte seltin 21 işaretli olup kilit resmi degişiyorsa bi ayarlama ypmıştır kişilerinden mesaj bldrımını arama bldrımını sessze almş olablr veya uygulma degil mi
Şu işe bak ya resmen bi bokluk var arastrcam tesekkur ederim
Karıştırma çok
Anlamı nedr
Bi çeşit ad vermiş belli şeylere
Neye daha acık ol
Güzelim almak istediği bildirimleri alıyor diğerleri ulaşamıyot
Veya bn evdeyim diye ulaşablrler korkusu ile bldrmi sessze alıyor olabilir?
Tabi ihtimal dahilinde ancak aklında ne var onu bi anlatsana
Bak bu gece selatin 21 e işaretliydi ve kilit resmi farklıydı o işareti kapatıgında gitti hergunki kilit resmi geldi ekrana aşırı şüphelndim şifresni bilmiyorum Acaba o odagı acıp kişilrden arama vrya mesaj bldrmni kptıuo olablir mi
Hepsi doğru olabilir söylediklerinin dolayısıyla sa telefonu rahatça ortalığa koyuyor sana da diyor ki yani rahat ol 😜
Awmk onun ben
Kaç yıllık evlisin
İyimisin
O kimmiş yenge
O odağı iyice incelemeni tavsiye ederim
Bak bu gece selatin 21 e işaretliydi ve kilit resmi farklıydı o işareti kapatıgında gitti hergunki kilit resmi geldi ekrana aşırı şüphelndim şifresni bilmiyorum
Uyuyor mu
Evt
Kurcalasana
Şifresini blmiyorum ne olmuş olabilr ki neden böyle ypar
Önemli değil gördüğün şeyler yani bir şey yok merak etme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?