Annem ne gerek var kullandığın telefon işine yarıyor mu yarıyor dedi onun yerine Ajda al dedi siz olsaydınız iPhone mi alırdınız yoksa 15 gram Ajda mı?
Güncellemeler
1 yıl
Ajda altın bilezik arkadaşlar bilmeyenlere dipnot 22 ayarında ya da 24 ayarında oluyor 15 gramı 60 ya da 65 bin TL oluyor yani gram altında dan da hesaplayabilirsiniz sevgilerimle.
Ayyy deme öyle benim başıma bir iş geldi öyle daha da kimseye bir şey vermem. Arkadaşıma çeyrek vermiştim 6 oldu geri de vermemişti hep bir bahane hep bir bahane dedim rabbim o borcu bir şekilde alır dedim hakkimida helal felan da etmedim sonra her yerden engelledim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Telefonunda sorun yoksa durduk yere değiştirme. Ajda daha iyi
Dimi bencede annem ammada mantıklı kadın miş ama napiyiyim iPhone görünce bende dayanamıyorum 🥺 başkalarinda görünce bir ukde kaliyor içimde
Yeni alman gerektiğinde alırsın o zaman 🙂
Yani o zmnda param kalirmi bilmiyorum neyse bakalim
Ajda değerlenir o zamana 😂
Değerlenir de iPhone de değişir mi fiyatlari bilemem haha
Haha o da var 😂
Annen haklı bence devir kötü
☺️☺️☺️ bencede
Gram daha mantıklı olur ama
Takcam yav zaten ikisi aynı kapıya variyor
Ajda hem yatırımlık hem takmalik
Ayh çok sıcak diyip salla tam olsun 😂😂
Öyle yapcem zaten hahaha
Altının garip bir etkisi var kadınlarda güç göstergesi galiba 🙃😃
Yani gibi
Güle güle kullan tam çökmelik satıp geri alıcam denir alınmaz 🤣🤣
Ayyy deme öyle benim başıma bir iş geldi öyle daha da kimseye bir şey vermem. Arkadaşıma çeyrek vermiştim 6 oldu geri de vermemişti hep bir bahane hep bir bahane dedim rabbim o borcu bir şekilde alır dedim hakkimida helal felan da etmedim sonra her yerden engelledim
6 ay olmuştu
Ben eşden bahsediyordum evlenebiliriz 😂😂 yok yok parda gözümüz yok bizden çok istemeyin gerisi mühim değil
Hahahahha yanlız ben çok masrafliyimdir ☺️😅😅
300 gr altını gözden çıkardım ben şuanda onun üstü olur mu bilemiyorum masraftan kormuyoruz da işte piyasa önemli biraz 😃😃
Himm bak olabir
😂😂 Altının gücü duvarları yıkar diyorsun
Yikmadigi şey yoktur altının 😅😅
İnsanın belli bir güvencesi olması herzaman iyidir namerte muhtaç olmaz siz biriktirin ve takın artık kıskanan kıskansın 😂😂
Dimi yavv ☺️
Ama mazallah nazar da var yinede temkinli olun 😅 benim yok korkmayın 😃😃
☺️☺️☺️☺️☺️ bin kere maşallah diyelim o zmn hihihi
Maşallah bizde adnan oktarın kedicikleri gibi Maşşallah 100 kere kullandık 😂😂Maşallah hocam tamda uyuyor sana🤣🤣
Eyw reis
😃😃
Farketmez.
Ajda al
Bana yazar mısın
Ajda ne kız?
Ajda altın bilezik 22 ayarında oluyor
Anladım