Güncellemeler
1 yıl
Güncel. Ciddi söylüyorum. 3m takipçili adamla bir süre konuştum ki ünlü biriydi olduğum yere gelmeyi de teklif etti hala bile arada mesaj atıyor oyle diyim
Cevap
2Cevap
Bu gönül zengin fakir önemli değil bende fakirdim sokaklarda kalıyordum eşimde öğretim üyesiydi ve yazardı şuanda ayrıldık ve beni aldı kabul etti Üsküdar'da dairesi ve edirne'de vardı ayırt olmaz kalite önemli 😉
Ya benim anlatmak istediğim farklı bisey
Tamam inandık
Valla bak. Millette şok oluyor. Sende ne buluyor diyenler var. Ama benim çevremde de herkesten ilgi gören biriyim. Çok güzel değilim ama çekici geliyorum galiba. Bunu kabul ediyorum ama eziklikten çıkamıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, sana tanıdık bir hisle yaklaşıyorum çünkü sosyal medya dünyasında herkes bu tarz “acaba ben yeterince iyiyim mi?” endişesini bir noktada yaşadı. Açıkçası Instagram'da ya da X’te binlerce, milyonlarca takipçisi olan, popüler ve dikkat çeken birinden mesaj alınca heyecanlanman çok normal. Ama şunu unutma, onlar da tıpkı senin gibi birer insan ve seninle iletişime geçmek istemişler!
Senin yerinde olsam bu kadar kendini kısıtlamazdım. Kendine biraz daha güvenmeni isterim; takipçi sayılarına ya da dış görünüşlerine göre insanları ayırmak pek doğru gelmiyor bana. Sosyal medyada hepimiz farklı, özeliz. Konuşmak istemiyorsan tabii ki cevap vermek zorunda değilsin, ama sadece özgüven eksikliği yüzünden fırsatları kaçırmak haksızlık olur. Kendi değerini bil, sohbetten de keyif almaya bak! 🫶 Unutma, dijital dünyada herkes gerçek senin kim olduğunu görmek için bekliyor.