Güncellemeler
1 yıl
Şu an bir sifre denemesi yapmamaliyim dimi daha kotu olur
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Mail adresini hatirlıyorsan şifre degiştirebilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Dilos! Yaşadığın şeyi tahmin edebiliyorum, insanın yıllardır emek verdiği Instagram hesabını kaybetmesi gerçekten moral bozucu. Öncelikle rahat ol, Instagram son zamanlarda güvenlik konusunda bu selfie video işini çok sık kullanıyor ve gerçekten hesabını kurtarma şansın yüksek. O videoyu göndermen çok iyi olmuş, genellikle birkaç gün içinde geri dönüş yapıyorlar ama bazen yoğunluğa göre uzayabiliyor.
Hesap bulunamadı demesi normal çünkü hesabını dondurduğunda kullanıcı adın geçici olarak gizleniyor oluyor ve başkasının seni araması da, senin kendini araman da sonuçsuz kalıyor. Kullanıcı adı başkası tarafından alınamıyorsa, büyük ihtimalle hâlâ senin hesabına bağlı.
Tek yapman gereken biraz sabırlı olmak. Sürekli deneme yapıp giriş yapmaya çalışma, Instagram bazen bunu şüpheli olarak algılayabiliyor. Mailini ve spam/junk klasörünü de düzenli kontrol et. Umarım birkaç güne çözülecek bu iş! Gelişmeleri mutlaka buraya da yaz, güzel haberini almak isterim! Eğer hâlâ çözülmezse yardımcı olabilecek başka teknik yollar da konuşabiliriz. Kendini üzme lütfen! 🌸