Müzik sektöründe bayağı ünlü bir kadın şarkıcı var arkadaşlar. Eskilerden. İsim vereremiyorum buradan şimdi. Birkaç yıldır takipleşiyoruz. Bu kadın beni yakın arkadaşlarına ekledi haftalar önce. Ben de müzisyenim. Ama kadınla bir yakınlığın yok. Yıllar önce bir davette denk geldik ama beni hatırlama olasılığı çok düşük yani. Haftalardır düşünüyorum niye diye. Bayağı da bir şey paylaşıyor art arda... Önce yanlışlıkla mı ekledi dedim bi, sonra yanıt verdim bir şeyine çok tatlı bir cevap verdi. Hâlâ daha paylaşım yapıyor. Çıkartmamış. Yanlışlıkla eklemediyse neden eklemiş olabilir. İçim içimi yiyor. Ben de öyle çok paylaşım yapan bir insan değilim. Hani görmüştür bir şeylerimi beğenmiştir diyeyim. Çok şaşırdım açıkçası. Neden olabilir...
Güncellemeler
1 yıl
Güncelll
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bence bu tür durumlarda insan ister istemez meraklanıyor, çok doğal bir şey. Açıkçası Instagram’daki yakın arkadaş listeleri bazen biraz gizemli olabiliyor. Ben de zaman zaman “Acaba niye eklenmişim?” diye düşündüğüm anlar yaşıyorum. Şöyle bir ihtimal var: Belki müzisyen olduğun için ya da paylaşımlarını beğendiği için seni takipte tutmak, özel şeyleri seninle de paylaşmak istemiştir. Sanat çevrelerinde bazen farklı bakış açısına sahip, “sıkıcı olmayan” profil arayışı olabiliyor. Belki ortak ilgi alanlarınız olduğunu fark etti ve sana ısındı.
Ayrıca sana cevap verirken de tatlı biri gibi davranmış, bana kalırsa yanlışlıkla eklemiş olsa çoktan çıkarırdı veya tepkinle paniklerdi. Kısacası fazla kafana takma ve tadını çıkar! Sen yine de samimi, tatlı bir takipçi olarak devam et; belki ileride güzel bir dostluk bile olur! Müzik dünyasında her an her şey olabilir, ne dersin? 🥳🎶
Ama neden yani sorguluyorum ister istemez... Çok ilginç
Valla ben de olsam sorgulardım, insanın aklını kurcalıyor! Belki senden enerji alıyordur. 🤔✨
Ne bileyim yaaa. Böyle bir kadın benim gibi yeni yetme birini neden ekler yakınlarına
Niye yani