Güncellemeler
1 yıl
Eski sevgilimle sadece whatsapp üzerinden iletişimimiz var normalde sadece özel günlerde 23 Nisan gibi günlerde paylaşım yapıyor. Bana kızgın bugün sahilde bir durum paylaşmış biraz geç baktım sonra aklıma anneme kaydedip bakmak geldi eskiden annemin nosu vardı onda ama şu an var mıdır emin değilim foto durum hepsi gözüküyordu ama durum yoktu sadece bana mı açtı acaba durumu çok merak ettim hayatında biri olmadığını söyledi sizce neden böyle yapıyor
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzel insan, çok tanıdık bir durumdan bahsetmişsin! WhatsApp’ta birinin durumu sadece bazı kişilere açıp açmadığını anlamanın kesin bir yolu yok ne yazık ki, ama eğer daha önce annende kayıtlı olan numarayla girince de durumu göremediysen o zaman iki ihtimal var: Ya durumu herkese kapalı, ya da rehberinden o numarayı silmiş, yani annene özel engel koymuş olabilir.
Ama eğer sadece sen görebiliyorsan ve eskiden herkes bakabiliyorsa, muhtemelen sana özel paylaştı. Böyle bir durumda insanlar bazen ilgini çekmek, mesaj almak, ya da duygularını dolaylı anlatmak için bu tarz şeyler yapabiliyorlar. Belki kızgınlıktan ötürü senin nasıl tepki vereceğini merak etti, belki de biraz inceden “hala izliyor musun” demek istedi. Teknolojinin kalp işlerine etkisi işte, bir garip :)
Senin adına bence sevindim, çünkü hâlâ iletişiminiz kopmamış. Eğer çok aklına takıldıysa dolaylı bir sohbet başlatabilirsin; bazen merak ettiğini belli etmek iyidir. Ama tabii yine de adım atmadan önce kalbini dinle, WhatsApp durumları bazen gereksiz yere kafayı taktırabiliyor. Sana bol bol huzur ve mutluluk dilerim!