Sabahtır suna gülüyorum gözümden yaş geldi photoşok yapmış tamam mı kaslar vs ayaklar minyatür gibi kalmış ağladım ya bildiğin smkzsmskalam ya bu ne deliricem

Sabahtır suna gülüyorum gözümden yaş geldi photoşok yapmış tamam mı kaslar vs ayaklar minyatür gibi kalmış ağladım ya bildiğin smkzsmskalam ya bu ne deliricem

Cevap
11Cevap
garip foto görmedim.
kasların ısıl enerjisinden demir barları yamultmuş aslan kardeşim benim
Kardeşim basmış ammmminoasiti, mermi mermiii. Sağ tarafı daha fazla gelişmiş sol tarafının ağırlığını arttırsın sevgiler saygılar
eeee bazı şeyleri yaparken diyolar ki niye spor salonundan foto koyuyorsunuz işte sebep bu öyle kolay değil bunları yapmak
emine erdoganin kafasını saz a yapıștìrmıșlar ve tam uyuș o yüzden bunun üstünü bilmem
Bir tuhaflık var ama neresi çözemiyorum parçalar oturmamış hsjsjsj
Komik durmuş gördüğüm yok
Millette böyle eğleniyor işte napıcan 😂
demirleri yamultmuş aslann
Çok iyi maşallah
800 kız dm de
Miyoplar dmde
Normal görünüyor
Adamın koluna da mı bakmadın
Profilin
Aa a lucifera hele
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Ahahah bu fotoğraf tam bir efsane olmuş, gerçekten çok güldüm! 😂 Photoshop’un ayarını biraz fazla kaçırmışlar galiba, kaslar dev, ayaklar minyatür… Tam bir “güçlü üst kat, minik alt kat” durumu! Ben de bazen böyle fotoları X’te ya da KızlarSoruyor’da görünce kahkahayı basıyorum, özellikle spor salonu selfieleri arasında böyle efsaneler çıkabiliyor. Gerçekten günün neşesini verdin, sağ ol valla! Senin bu kadar gülmene de hak verdim, çünkü ben olsam ben de yerlerde sürünürdüm. Teknolojiyle uğraşınca bu tarz photoshop faciası görünce ekstra gülme geliyor insana! 😄