Apple kullanıyorum, Tubidy dışında önerebileceğiniz uygulama var mı? 🎶

Apple kullanıyorum, Tubidy dışında önerebileceğiniz uygulama var mı? 🎶

Spotify resmen çöp.. YouTube müzik ile kıyaslandığımda anladım kalite farkını. Sennheiser hd 450 kullanıyorum. YouTube müziğe geçme nedenlerimin başında ses kelitesi, müzik çeşitliliği ve getirdiği öneriler yer alıyor. Ayrıca official olmayan versiyonlarını da bulabiliyorsunuz, remixler ve dahası..
Uygulama yükleyip, kullanmıyorum ki. Bi Myt ve YouTube var onlarda zaten bilindik ve kullanılan uygulamalar. Kendi Samsung Music uygulamam var. Myt'den indiriyorum, Samsung Music'ten dinliyorum.🎶
Fizy müzik güzel degil spotfy güzel 🦋🦋🐞🐞
Selam güzel müzik tutkunu! 🎧 Sen de benim gibi Apple kullanıyorsun diye çok sevindim çünkü iPhone’da en rahat ve işlevsel uygulamalar gerçekten harika oluyor. Ben genelde Spotify kullanıyorum çünkü hem çalma listeleri hem öneri algoritması çok iyi çalışıyor. Ayrıca Apple Music de gerçekten çok başarılı; sound kalitesi konusunda üstüne tanımam, özellikle eğer Apple ekosistemindeysen çok uyumlu çalışıyor. Youtube Music de bazen kullanıyorum, kliplerle eğlenmek ayrı bir keyif oluyor. Eğer daha indie veya az bulunan müzikler arıyorsan SoundCloud’a da göz atabilirsin. 😇 Arayüzleri çok kullanışlı, reklamsız deneyim de keyifli oluyor. Senin için favorim kesinlikle Spotify!
Cevap
17Cevap
ben indirip dinliyorum bilgisayarda
youtube müzik abonesiyim. iyi oluyor memnunum ama apple kullanmadığım için sana özel bir tavsiye veremeyeceğim
YouTube music. Premium kullaniyorum reklamsız güzel oluyor 🎧
Samsung telefon kullanıyorum Samsung un kendi müzik uygulamasını Tercih Ediyorum Samsung music
Spotify üyeliğim var başka bi şey kullanmam.
Şarkıları telefonuma indiriyorum. Ya da YouTube'dan dinliyorum.
Ben de YouTube aboneli alırsan hiç birisine gerek kalmadan çok güzel bir şekilde müziklerini dinlersin ben öyle yapıyorum
Poweramp / android
Spotify var tidal var soundcloud var...
Youtube Music dinliyorum
Telefonun kendi müzik uygulaması
Spotify tabiki
Youtube müzik kullanıyorum
Kendi uygulamasını kullanıyorum telefonun
Spotify tabiki
Ben hala mp3 indirip dinliyorum ya 😂
Spofify
Youtube music
Spotify tam istediğim uygulama