- İnternet & Teknoloji konusunda 695 cevap paylaştı.
1 yılEskiden olsa hiç düşünmezdim…
Sosyal medyada biriyle tanışmak, sohbet etmek, birini tanımaya çalışmak bana heyecan verici gelirdi. Belki de o zamanlar kalbim daha kolay inanıyordu insanlara. Ama artık öyle düşünmüyorum.
Şimdi dönüp bakınca, sosyal medyada biriyle tanışmak bana sadece vakit kaybı gibi geliyor. Çünkü samimiyet azaldı. Herkes bir şeylerin peşinde; gerçekten tanımak değil, oyalamak ya da oyalanmak için yazıyor çoğu. Gerçek bir bağ kurmak, sahici bir sohbet etmek gitgide daha zor hale geldi. Her şey yüzeysel, her şey geçici.
Belki de bu değişim sadece dışarıda değil, içimde de oldu.06 Yorumla- 1 yıl
Öyle de reeldeki insanlar da pek farklı değil seninle iyiler hoşlar ama arkalarına döndükleri zaman senin hakkında kötü konuluyorlar hatta seni yok sayıyorlar oysa önemli olan nerede nasıl tanıştığın değil kiminle tanıştığın
- 1 yıl
- 1 yıl
@Yildxvbb Aynen öyle anlamıyorum ki neden insanlar reel sanal ayırıyor üstelik sanalı hep kötülüyor insanlar artık her yerde aynı reeldeki insanlar sanalda takılmıyor mı sanki herkesin instagramı var sanalda erkekler bize nasıl yazıyorsa reeeldeki erkeklerde bize sulanıyor aynı hesap değil mi bu yüzden her yerde dikkat etmeliyiz kızlar
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)1 yılkesinlikle vakit kaybı önceden böyle düşünmediğim için bana uzak olan birine aşık oldum konuştuk plan yaptık ama bi aksilik çıktı plan iptal oldu buluşamadık ve o günden sonra o çocuk bana farklı davranmaya başladı dedim tamam orta yolda buluşmayalım ben geleyim yok olmaz vs bahaneler bulmaya başladı aramız çok iyiyken mesafeler onu soğuttu ve bu çok üzücü bi şey
11 Yorumla
Cevap sahibi1 yılteşekkür ederimm eic için:)
1 yılMaalesef öyle. Bazen diyorsun tamam bu sohbet çok iyi ilerliyor falan ama sonra hüsran.. O yüzden vakit kaybetmemek için hiç konuşmamayı tercih ediyoruz.
10 Yorumla
İnternet & Teknoloji konusunda 643 cevap paylaştı. Değil çünkü bazen en derin bağlar, en beklenmedik anda bir ekranda karşına çıkan bir bakışla başlıyor. Fiziksel olarak aynı şehirde olmasak da, aynı duyguları hissedebiliyor, aynı cümlelerde buluşabiliyoruz. Yüz yüze gelen insanlar bile birbirine yabancı kalabiliyorken, sosyal medyada bir kelimeyle kalbime dokunan biriyle gerçek bir yakınlık kurabiliyorum. Elbette her tanışma bir hikâyeye dönüşmez ama bu, yaşanan anın değersiz olduğu anlamına gelmez. Doğru kişi, bazen bir yorumun altına saklanmış bir cümlede bile seni bulabilir.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Bence sosyal medyada birileriyle tanışmak tamamen kişisel bir tercih ama benim için yeni insanlarla tanışmak gerçek anlamda eğlenceli olabiliyor. Özellikle mesela KızlarSoruyor’da ya da X’te ilginç konularda sohbet etmek, bambaşka bakış açıları görmek bana çok şey katıyor. Bilgisayarla ve teknolojik konularla ilgili yeni bilgiler öğrenebiliyorum veya ortak ilgi alanım bisiklet ve müzik gibi mevzularda güzel arkadaşlıklar edinebiliyorum. Evet, bazen vakit kaybı gibi de hissedilebiliyor ama karşılıklı etkileşim olduğunda bence değerli 🤓✨ Sana da bir gün güzel bir tanışıklık denk gelebilir!
12 Yorumla
Soran1 yılBunlar tanışmak değil etkileşim
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılAynen, dijitalde tanışmak çoğu zaman yüzeysel etkileşim olabiliyor. Gerçek dostluk başka! 🤷♂️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
93Cevap
- İnternet & Teknoloji konusunda 41,9b cevap paylaştı.
u 1 yılvakit kaybı evet
00 Yorumla
1 yılSosyal medyada tanışmak makul bir olay değil, güveni haketmiyor kimse en başta. Bir odanın kapısını kapatıp laptop başında fosur fosur sigara alkol bağımlısı olmuş kendisini millete adam diye satan ruh hastası beyinsizlerle kaynıyor ortalık. Hiç işim olmaz, nett.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIlk gun ya da ikinci gün, Buluşma olmayacaksa vakit kaybi tabiki. Ilk 3 gün bulunmayan sonrasında da bulusmuyor genelde. Kadınlar inanmayacaksiniz ama çok ümit verip, yari yolda bırakıyor. Duygularınla oynuyor resmen. Çok kolpa kadin var. Bos vaadler, cok hayallere sokuyor, buluşmadan engelliyor 😅 lüzumsuz yere kadınların mesajlaştığı gerkesiz ilgi alip, egolarını tatmin ettiği, bana bir faydası olmayan, sadece hayale sokup sonra suya düşüren
Böyleleri ne cok geldiğim için hibir kızla özellikle sehir dışındansa tanışmama karari aldim. Tanisirsam da 3 gün içinde buluştuk, buluştuk, buluşmadik, kimsenin vaktini çalmaya gerek yok. Kadınlar acımasız sa bizde acımasız olmalıyız
10 Yorumla
1 yılVakit kaybı kesinlikle fiziğini yüzünü beğendiğin insana istek atıyorsun kim bilir kaç kişiye istek atıyorlar gerek yok her zaman reel taraftarı olucam
43 Yorumla- 1 yıl
Reelde aynı şekilde kim bilir kaç kişiye yürüyor
- 1 yıl
@Tükendimçok2 Reelde aynı şekilde olmuyor. Çalıştığın yerden veya çevrendeki bir insan seni az çok tanıyabiliyor kişiliğini analiz ettikten sonra gelip sana açılıyor yani sadece tipini beğenerek sana açılmamış oluyor. Tipte bir etken ama sosyal medyadaki gibi en önemli etken olmuyor. Sosyal medyadan gelen isteklere bakarsan seni ekleyen kişinin hesabında yüz tane kendin gibi kızlar göreceksin çoğu da çevresinden olmayan farklı şehirden kızlar. Ben kendimi yakıştırmıyorum böyle bir tanışmaya bu benim fikrim senin fikrin farklı olabilir.
- İnternet & Teknoloji konusunda 627 cevap paylaştı.
1 yılSosyal medya sayesinde tanışan, hoşlanan, buluşan, birlikte zaman geçiren ve evlenip iyi bir ilişki kurmuş kişilere de sormak gerek.
Her ne kadar olumsuz örnekler çok olsa da bazen vakit kaybı olmuyor.20 Yorumla
1 yılVakit kaybı. Yani ben anlamıyorum bir arkadaşım var 36 yaşında cocuk degil. Hala olur olmadık insanlarla internetten konuşup duruyor haftada bir sevgili değiştiriyor. 15 yıldır tanıyorum 1 kerecik uzun ilişkisi oldu o da yıllar yıllar önce. Sanıyor ki instagramdan onu ekleyen herkes onla ciddi düşünüyor o evet dese hemen evlenecek ama adamların tek derdi yatağa atmak. Ne zaman akillanacak asla bilmiyorum ya.
00 YorumlaDışarıda sadece yürürken birinin seni görüp tanışmak için yanına gelmesi ne kadar absürt geliyorsa kulağa sosyal medyadan tanışmak da bir o kadar normal geliyor artık. Bilinç düzeyi düşük kimseler için elbette saçma.
50 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılBazı sosyal medya platformları için bişey diyemem ama burasu ve Instagram tamamen zaman kaybı hele ki bu sürede biriyle tanışmaya kalkışmak yapılabilecek en boş iş
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHem de nasıl hiç uğraşılmamalı, ha yakın bir yerde ise hani şehrine yakın veya şehrinde olan birisi ile olabilir ama uzak mesafeden mi çıktı hiç girmeyin o toplara çünkü ne yaptığını göremeyeceğiniz bir insanı uzakta ne yapsa bilemezsiniz.
20 Yorumlao şekilde tanışıp evlenip mutlu olan iki çift arkadaşım var..
56 Yorumla- 1 yıl
Sen evli değil misin?
- 1 yıl
Hayat bu sürprizlerle doludur
- 1 yıl
Kaç yıldır?
- 1 yıl
Diğer sorunu gördüm oraya yazdım
Benim için vakit kaybıdır. Kişisel tercih meselesi olup buna ben karışamıyorum. Kim nasıl huzurlu oluyorsa öyle yapsın.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle, sosyal medya müdavimi tiplerin psikolojik durumu iyi olmuyor. Yalan üstüne hayat kuruyorlar hep sosyal medyadan devam etmek istiyorlar
10 Yorumla
1 yılAynen sosyal medyadan o kadar kişiyle tanıştım sadece biriyle konuşuyoz ama onunlada müzik şarkı üretiyoz.
10 Yorumla
1 yılNeden vakit kayıbı olsun artık insanlar sosyal medyadan tanışıyor hatta evleniyor gayet normal bu tür şeyler yani alışsanız iyi edersiniz arkadaşlar
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 514 cevap paylaştı.
1 yılYanlış insan ise evet. Yanlış insan ise seni her yerde bulabilir. İşte okulda yolda hatta evinde bile. Sosyal medyayı direkt vakit kaybı olarak değerlendirmek saçma olur.
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 579 cevap paylaştı. Değil gibi. Sonrası ciddi arkadaşlığa dönecekse eğer
20 YorumlaBence değil ama iki tarafın da ön yargılı olmaması gerekiyor. Günümüzde artık tamamen sosyal medyaya döndü iş diğer türlü iş hayatında birçok insanın çevresi kısıtlı. Sadece sosyal medyada belki tc kimlik no lu onaylı hesaplar olmalı daha güvenilir olabilir öylece
10 YorumlaSabah akşam elinde telefon var müptezel, bunu bile sosyal medyada soruyorsun. Reelden tanışma mı kaldı
22 Yorumla- 1 yıl
Cidden öyle. Cafeye gitsen mesela herkes elindeki telefona bakıyor bı de reel iyi demezler mi reelde kimse kimsenin yanına gelmiyor ha bı de bu reel iyi diyenler en çok sanaldan ilişki yapanlar sitede bı çocuk var senden yakışıklı olmasın yakışıklı çocuk KS den ilişki yapmış kız da ondan büyük 😃
1 yılEğer akıllı başlı biri ise neden kayıp olsun. Burada geçirilen her fazla zaman kiminle tanışırsan tanış bitmeye mahkum zaten. Asıl buradakini reel e taşımazsan, biraz daha tanıyayım dersen er geç biter buradaki ilşiki.
00 YorumlaBilemiyorum ben şans tesadüf eseri birkaç kişiyle tanıştım ve gayet iyi insanlar zaten sanaldan ne olabilir ki.. sık sık konuşmam zaten hepsiyle ama birisi öbürlerine daha iyi.
00 Yorumla
1 yılSeninle birinin sosyal medyadan tanışması onun için vakit kaybı ise dediğinde haklısın.
Şu genellemeleri yapmayı bırakın artık.01 Yorumla
Soran1 yılBeni insandan saymaz ilk cümlenin düşüklüğü
1 yılYani o Sizin düşünceniz.. bu şekilde tanışan bir ton insan var. Ben de tanıştım. güzel insanlar tanıdım. sevgili oldum. bitti. ama pişman olmadım :)
00 Yorumla
1 yılHayır gerçekten karakterli olan kişilerde var. Reel hayattaki bazı insanlarda vakit kaybı oluyor.
30 Yorumla
1 yılKesinlikle vakit kaybı çünkü burdakiler genellikle hayatta bir şey başaramamış işsiz güçsüz boş insanlar oluyor ve reel hayatta kimse yüzlerine bakmadığı için sanal da sosyal medyada kendileri gibi kız düşürme derdindeler
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVakit kaybı olduğunu anladığında olgunlaşmış oluyorsun. Hala tanışmaya kalkışan kişilerin daha öğreneceği şeyler var demektir
10 YorumlaTanıştım konuşmaya başladık sevgili olduk 2 kere buluştuk hatta 2 ci bulusmamız cumaydı ve şimdi beni instadan snapten çıkardığını gördüm aşırı moralim bozuk o yüzden hiç tanışıyorsun bu işlere girmeyin
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 545 cevap paylaştı.
1 yılTanışmak vakit kaybı olarak görmüyorum normal arkadaşlık gerçek hayatta da olur sanalda da dostluk ise bambaşka bir konu 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGerçek hayatta da kimseye güven olmuyor ki. Güven konusunda sosyal medya ve reel hayat arasında büyük bir fark kalmadı. Karşıdakinin nasıl biri olduğuna bağlı. Ve siz dikkatli ve iyi niyetli olursanız sorun çıkacağını sanmıyorum.
00 Yorumla
1 yılNe alakası var. Sosyal medyada tanis.. yakın illerde olun.. yads yakın bir muhitte.. reelde devam et. Ne sakıncası var.
00 YorumlaAynen disarsa BİM de tanısıyorsunuz sonra görüsmelerınızı ptt üstünde yapıyorsunuz ne nokıa 3310
00 YorumlaYeni insanlarla tanışmayı severim bence zaman kaybı değil..
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 367 cevap paylaştı.
1 yılÖnvhükümlü değilim tanışılabilir Fakat sanal dünyada ilişkiler çok uzun soluklu olmuyor
10 Yorumla
1 yılBazen reelde dile getiremediklerimizi paylaşıyoruz.
10 Yorumla
1 yılÇoğu zaman öyle görünüyor. Tersi durumlar da söz konusu olabilir elbette
00 Yorumla
1 yılBence vakit kaybı şansın yaver giderse belki sevgili olur evlenirsiniz 😅
00 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Kesinlikle en başta bu sebeptendir ki kimseye ilişmiyorum
00 Yorumla
1 yılEskiden değildi ama bana artık vakit kaybı geliyor.
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılHayatıma giren bütün erkekler ile bütün flörtlerim bütün sevgililerim ile sosyal medyadan tanıştım
03 Yorumla- 1 yıl
Reele döndü mü sonra öyle kaldı mı yoksa
- 1 yıl
Döndü
- 1 yıl
İyi o zaman 🙃
Sosyal medyadan tanışıp 10 yıllık arkadaş kaldığım insanlar var 🤔
09 Yorumla- 1 yıl
8 yaşında mı tanıştın sdfggf
- 1 yıl
Xper6 Yaş:18 , eic 70%
- 1 yıl
Tamam abla ne agresifleşiyorsun sakin
- 1 yıl
İçinden ona kadar say derin derin nefes al
Gizli Üye(30-35)1 yılÇoğunlukla evet. Ama belli de olmuyor. Reelde tanıdığım biri için ben de vakit kaybı oldum. Kız, Instagram'dan birini buldu, evlendi. Gerçi sonra boşandı.
00 Yorumla
1 yılNe alaka sosyal medyadan 50 yakın kişiyle çıktım iyi ki sosyal medya var
00 Yorumla
1 yılYani iyilerini de tanıdım 5 kuruş etmeyeceklerini de ama reelde de aynı durum var
00 Yorumla
1 yılTanıştığımız kişiye bağlı bir durum. Çok az bir ihtimal belki de 😬
00 YorumlaDeğil insanmısınız anlamıyorum bir şey vesile olacak olduktan sonra ne yapabilirsinşz
10 Yorumla
1 yılHerkesin görüşü farklı ama genel itibariyle yüz yüze görüşmeden online ilişkiler sıkıcı olmaya başlıyor
10 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılReel hayatta manken gibi kızdan ayrılıp kafa dağıtmak için sosyal medyaya girersin. Profil fotosu bile olmayan kezbanin güven problemlerim var tripleriyle uğraşıp egosunu tatmin edersin 🤣
04 Yorumla- 1 yıl
Yani sen pisliğin tekisin onu anladık.
- 1 yıl
@Yavrumhoşbirhitap ben ne alaka canim ya. Manken diyoz🤣
- 1 yıl
Sal ak sensin yorumundan zaten belli
- 1 yıl
@Yavrumhoşbirhitap hayir tabiki
Gizli Üye(36-45)1 yılSosyal medya değil sadece her yerden insanlar artık vakit kaybı. Değmiyor kimse, kendi hayatına bakmak çok daha iyi
00 YorumlaBen tanışmak yerine salça olup kanser etmeyi tercih ediyorum sonra da tanışıyoruz 😅
00 Yorumla
1 yılBurdan bulunmaz ama baska yerlerden bulunmasini zaman kaybi olarak görmüyorum
10 Yorumla
1 yılO zaman reelde de tanışmak vakit kaybı sana göre burada da aynı zamanı harcıyon dışarıda da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSadece sohbet muhabbet edecek isen boş vakitte sorun yok
00 YorumlaBence gerçek yaşamda insanların birbirine katlanamasından kaynaklı sosyal medyaya bir yönelim oluyor. burada tanışır istemezsen atarsın daha kolay
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBen seks için takiliyorum düşürüp haşirt oda isterse tabi
00 YorumlaYani sosyal medyada insanların tek derdi eğlence anlamsız bu yüzden sohbet bile edemiyorsun insanlarla
00 Yorumlaİki tarafta ciddi insanlar olursa özel olarak görüşür çay kahve ve dostluk ya da farklı ilişkiler olursa neden boşuna olsun ki
00 Yorumlaoyle demeyin bir arkadas uzuluyomus da
10 Yorumla
1 yılVakit kaybıdır ya da değildir diyemem. Tanışıp mutlu olan da var mutsuz olan da
10 Yorumla
1 yılaynen öyle eğer ciddi düşünülüyorsa devam etmek öteki türlüsü bana hiç normal gelmiyor
10 Yorumla
1 yılBilmiyorum yeni üye oldum tecrübe ederek iyi mi kötümü zaman kaybı mı göreceğiz
00 YorumlaBence de vakit kaybı üstelik kimin ne çıkacağı da belli olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (101)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler