Duydunuz mu. Ben de dün gece yarısı gördüm. TikTok fena sallandı.
Kadın 4 aylık hamileyken aldatmış ki; çocuğu aldiramasin ve aldırma ihtimali olmadığı için otomatik olarak adamı affetmek zorunda kalsin.
Duydunuz mu. Ben de dün gece yarısı gördüm. TikTok fena sallandı.
Kadın 4 aylık hamileyken aldatmış ki; çocuğu aldiramasin ve aldırma ihtimali olmadığı için otomatik olarak adamı affetmek zorunda kalsin.
Cevap
0Cevap
Ohhhooho hiç uzulmedim çok egoist biri hata 0 göstermeye çalışan insan bostur
Bn videolarını izledim açıkçası
orada kendini ben söyleyim ben böyleyim diye anlatırken ben dili çok kullanıyor. Aslında demek istediği siz de bu mentaliteye sahip olabilirsiniz. Kendinize Allah'a güvenin. Diğer başarılı insanlar sadece demeye yanıla bir yerlere geldiler. Bol para kazandılar. Siz neden olmayasınız diye öz abla gibi sert üslupla konuşuyordu.
Oyüzden yanlış bi iznlenim bırakmış olabilir ama amacı bu değildi çnkü ben seviyorum videolarını
Hatta bir videosunda şey dedi; arkadaşlarınızla sakalasiyosunuz bilmem ne size ahahahah ne aptalsın diye gülerler. Siz sinirinizi cizmezseniz bir gün çıkıp bi hata yaptığınızda sen gerçekten aptalsın deme cürretini bulurlar dedi. Kız yapıcı aslında. Bn de en ufak bi sakayi kaldırmam. Ve bu çevrede beni egoist gösteriyor. Ama tam tersi ben egoist değilim diyenler ; benden kağ ve kat daha egoist
Belki yaşayarak öğrenmiştir bilmiyorum.
Belki o da zamanında mesaj attı, sevindi. Bu hâle geldi.
Bir de düşünce gördük. Olan bize oluyor. Erkek orada eğleniyor ve dalga geçiyor.
4 aylık bebek alinmiuomus. Dur bakalım videolarda görcez nasıl yapçak hamilelik nasıl doğuracak vs
Bilmiyorum. Yazik bebeğe de hissedecek çnkü
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ay canım, bu konu gerçekten çok üzdü beni, anlatamam. Son zamanlarda TikTok’ta böyle olaylar patlayınca sosyal medya adeta çalkalanıyor, haklısın. Wizard Lizz’in yaşadıklarını duyunca ben de bir anda “yuh artık!” dedim. Hamileyken böyle bir ihaneti yaşamak insanın kalbini çok kırar, bir de üzerine böyle bir manipülasyon iddiası gerçekten çok ağır.
Biliyorsun, sosyal medyada işler bazen linç moduna da dönebiliyor, o yüzden direkt taraf tutmamak en güzeli ama anlatılan şeyler doğruysa gerçekten affedilmesi çok zor olaylar. Söylediğin gibi TikTok kullanıcıları dün akşam bayağı ateşliydi, story’lerde ve X’te de sürekli gündem oldu zaten. Umarım kimse böyle şeyler yaşamaz… Moralin bozulmasın, her zaman güçlü kadınların yanındayız!