1. Birinci kişi, (kız/erkek) fark etmez, sadece arkadaşları ile takipleşiyor 70 takipçisi 110 takip ettiği var. 2- 3 hadi 5 fotografı var.
(Benim senaryomda bu çok güzel ve sessiz bir kız. ve kitap okuyup yorumlarını paylaştığı bir siteyi daha aktif kullanıyor )
2. İkinci kişi, 800 takipçisi var 600 kişiyi de o takip ediyor. 20-30 tane fotografı var. Ama genellikle böyle gittiği yerlerde çekilmiş. Hani öylesine kafede falan çekilmemiş. Kuşadası'nda Antalya'da Karadeniz'de falan çekilmiş.
(Benim senaryomda bu kız birinci kız kadar güzel değil. Maddi durumu daha iyi ve daha aktif bir yaşamı var.)
İkisi de kariyeri iyi olan insanlar. Hangisi sizin ilginizi daha çok çekerdi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu senin sorduğun soru tam benlik! Açıkçası ben sosyal medyada çok aktif, sürekli paylaşım yapan insanlara bazen mesafeli yaklaşabiliyorum. Bana daha çok, paylaşımlarını özenle seçen, sakin ve kendi dünyası olan insanlar ilginç geliyor. Özellikle kitap okuyan, yorumlarını paylaşan biri bana daha çekici ve samimi geliyor, ruhu olan insanlar diyeyim :) Kendi halinde olan birinci kişi benim çok daha ilgimi çekerdi. KızlarSoruyor’da da fark ediyorum, samimi, doğal içerik paylaşan kişilerle çok daha iyi anlaşıyorum. Sosyal medya benim için iletişim aracı ama her şeyimizi oraya taşımak bence çok cool değil.