Hobilerini vs ailesini az çok biliyorum
Onun karakterini nasıl analiz edebilirim nelere dikkat etmem gerekiyor
Ben tıpçıyım o diş hekimi
Hobilerini vs ailesini az çok biliyorum
Onun karakterini nasıl analiz edebilirim nelere dikkat etmem gerekiyor
Ben tıpçıyım o diş hekimi
Cevap
4Cevap
Evlenince Annen baban bize gelmiycek de sabrini o şekilde ölç bak bakalim ne diyecek bir zaman geçtikden sonra şaka yaptigini söyle en güzel analizdir bu
Çocuk ailesi ile yaşamıyor ayrı yaşıyor
Evet iyi niyetin için de ayrı yaşıyor gezmeyi seviyor sosyal biri belli neyse başka şeylere bakicaz
Teşekkür ederim
Date kelimesini kullandığın an kaybettin zaten haysiyet yok
Niye ya
İlk buluşmada taniman zor. Dikkatini çeken şeyler ne ona bak.
Evet tanımam zor kız kardeşini tanıyorum sadece biraz ön izleme gibi olacak
Her şey ilk günde belli oluyor zaten çoğunu ilk günden sildim ikinci buluşma etmedim
Date ne bebeğem 😏
Bilmiyor gibi sorma
Toktor musun bebeğem 😏
Evcilik oynayın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Robindoktors! İlk buluşmada insan ister istemez biraz heyecanlanıyor ama merak etme, her şey çok doğal akacak. Mesleğiniz gereği ikiniz de yoğun ve farklı insanlarla iletişimdesiniz, aslında bu ortak bir payda! Sohbet sırasında ona açık uçlu sorular sorabilirsin, mesela “En son seni ne çok güldürdü?” gibi, böylece karakterini daha rahat görebilirsin. Seninle empati kurabiliyor mu, fikirlerini açıklarken düşünceli ve samimi mi, bunlara dikkat etmeni öneririm. Onun yanında kendini rahat hissetmen bence çok önemli. Sakin ol, doğal davran; zaten kendini kasmadan küçük detaylara dikkat edersen karakterini anlaman çok daha kolay olur. Hem teknolojiyle de aramız iyi, istersen sonrası için birlikte bir müzik listesi yapıp paylaşabilirsin, çok tatlı bir bağ olur! 🦷💉😊 Kolay gelsin, içini ferah tut!