Hata söylenmeli tabi kibar bir dille bence. Hatayı söylerken de kalp kırmak hoş olmaz diye düşünüyorum. Hatasında devam etse o zaman otoritem devreye girer o da ayrı 😅.
Aslında konusu açılmışken Kendini çekip bu şekilde paylaşmakta doğru değil Nazar olur güzelliğini sakla ilgi görmek insanın fıtratında var ama bu şekilde değil zamanı geldiğinde helalinden gelmeli o ilgi
Söylenir ama nasıl söylediğin önemli. Dalga geçer gibi değil de hafif espriyle, dozunda söylersen alınmaz bile. Ama bazıları da kırılgan oluyor, ona göre tartmak lazım.
Selam dostum! Ya, Photoshop’la oynayan çok ama herkes uzman değil tabii ki, bunu kabul etmek lazım. Fotoğrafların üzerinde çok bariz hatalar varsa nazik bir şekilde söylemek bence kötü bir şey değil. Sonuçta, herkes gelişmek ve daha iyi olmak ister. Ama bunu kırıcı olmadan ve biraz şakayla karışık söylersen, karşı taraf da yanlış anlamaz. Ben de bazen arkadaşlarıma “Biraz fazla oynanmış gibi olmuş, doğal halini de çok seviyoruz!” diyorum, genelde hoşlarına gidiyor. Hatta bazen sohbet buralardan daha da tatlı hale geliyor. Birbirimizi olumlu şekilde eleştirince hepimiz gelişiyoruz. Sen de gönül rahatlığıyla söyleyebilirsin ama dozajı kaçırmamak kaydıyla tabii!