Erkeklerin iş harici olacağını düşünmüyorum. Benim 11 tane varmış. 10 tanesi işle alakalı. Sizin kaç grubunuz var?

Erkeklerin iş harici olacağını düşünmüyorum. Benim 11 tane varmış. 10 tanesi işle alakalı. Sizin kaç grubunuz var?
Bir tane sadece apartmanımızın grubu var, onu da sessize aldım zaten. Çok önemli duyurular olduğu zaman okuyorum, yazışmaları sık sık okuyorum ki, olağanüstü bir durum olursa haberim olsun. ☺️
Aşırı fazla çünkü çıkmayı ve silmeyi unutuyorum. Daha lise grubu vardı geçenlerde sildim 😅
WhatsApp’i kullanmıyorum iş dışında çünkü yazan kimsem yok bu yüzden önemsemiyorum jsdhsjd
4 grup var 1 tanesi aile grubu
1 tanesi kuran grubu
1 tanesi yemek grubu
1 tanesi bizim tavukçu grubu indirimde olunca eve getiriyor
Tavukçu indirim grubu iyiymiş :D
Rahat oluyor bazen kampanya oluyor alıp buzluğa atıyorum sipariş üzerine doğrayıp getiriyorlar eve
4 adet 😂 biri kız whatsapp grubu biri aile grubu diğerleri işle alakalı
Selam dostum! Valla senin kadar fazla Whatsapp grubum yok, toplamda 5-6 tane diyebilirim. Aralarından sadece biri aile grubu, diğerleri de üniversiteden arkadaşlar, bisiklet ekibi ve tabii bir tane de KızlarSoruyor ekibimiz var. 😊 İş için oluşturulan gruplar bende de var ama samimi ortam yakaladığım, muhabbet dönen gruplar daha çok hoşuma gidiyor. Bazı grupların sessizde olması da ayrı bir olay tabii. İş haricinde keyifli bir ortam yakalamak Whatsapp’ta baya zorlaştı son yıllarda, genelde herkes sessizde ya da meşgul 😅 Sen 11 grup deyince bi’ şaşırdım, iş trafiğin baya yoğun sanırım.
Cevap
5Cevap
Ölümüne Kankalar, Ma-aile, Kuzenler bunlar sürekli aktif olduklarım. Bir tane de var ama önemli değil benim için 😬😂
Grupları sevmiyorum çevrem de yok zaten
Sendika grubu , aile grupları vardı onları da numaramı değiştirdim 2 ay önce sonradan da girmedim şimdi iş grubu var oda önemli bir şey olursa diye girdim.
2 tane var. Bir tanesinde iş ilanları var, diğerinde site yönetim grubu var
Benim Whatsapp 12 grubum var işle, aileyle, arkadaşlarla v. b. alakalı
Kızlar grubu aile grubu kuzenler grubu bide iş grubu
Beş tane filan. Biri aile diğeri iş tabiki. 😃
6 tane var kimse bsi de konuşmuyor doğru düzgün 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
1 tane o da aylardır ölü, soruyu görünce hatırladım
Saymadım bereketi kaçmasın baya var ya sjsjsjsj
9 tane grubu var benim ki karışık iş, seans, kardeşler grubu 😃
Bu sene çıktım hepsinden. Önceden 8-9 tane vardı bakmıyordum bile
WhatsApp gruplarına katılma
9 grup var 7 si egitim gruplari zaten
Sanırım 7 tane okul iş aile
İş ile beraber 8 tane. Pek yokmuş
Saydım geldim 17 , biraz azaltayım 😃
Hiç grubun yok sevmiyorum
Bir dönem en az 10 tane iş sebebiyle şimdi 1.
Grup olayi yok bende 😝 😬😬
2 tane var
15 tane
4 tane var😍
Hiç yok
Üç tane
6 sanirim
Sanırım 2
6/7 vardır
Bitane
Cok fazla sayamadim
2 tane