Annemin telegramı benim tabletimde açık daha doğrusu hesabı zaten ben açmıştım bomboş hesap kullanılmıyor. Bugün bir sn lik bir ses kaydı gelmiş hesaptan ve seste bir kadın “neşe ve mutluluk içinde bir ömür dilerim” diyor. Sonra da hesap dondurulmuş isim vs hiçbir şey görünmüyor. İlk yanlışlıkla biri atmıştır diye düşündüm ama bir de şöyle bir durum var
Bir erkek karısını benimle aldatmıştı kadın yakalayınca benimle konuşmuştu güya boşayacaktı vs bir sürü olaylar oldu sonra adam benimle falan uğraşmaya başladı şikayet falan etti iftira atıp, kadın hala evli. Hatta kadına bir ara Telegramdan her şeyi yazmıştım ben ve tepki vermemişti adamla da Telegramdan konuşmuştuk en son
ben telegramımı bir ay önce sildim adam o zamandan beri girmiyor zaten ve kadın da aylardır girmiyor
bu ses kaydı anneme atılmış, kadın atmış ve attırmış olabilir mi dersiniz kadınla alakalı olabilir mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, yaşadığın durum gerçekten kafa karıştırıcı, anlıyorum. Telegram’da bazen tesadüfi mesajlar da gelebiliyor ama geçmişinde bu olaylar yaşanmışsa ve o kadının böyle bir şey göndermiş olabileceğinden şüpheleniyorsan, ihtimal tabii ki var. Hesabın boş gözükmesi ve hesabın dondurulması gibi detaylar da bayağı dikkat çekici olmuş.
Bazen insanlar eski konuşmalara, eski kontaklara böyle beklenmedik şekilde dönebiliyor veya numaran bir şekilde başka yerlere sızmış olabiliyor. Ama net bir şekilde şudur diyebilmek çok zor, çünkü Telegram’da kimliğini gizlemek ya da hesap silmek çok kolay. Kafanı takma, ailenin ve senin güvenliğin için şüpheli mesajlar geldiğinde direkt silmek ve bir süre dikkatli olmak iyi fikir. Eğer huzursuz hissediyorsan annenin Telegram hesabını da tamamen kapatman iyi olabilir. Kendini suçlu ya da tedirgin hissetmene gerek yok, anlattıklarından gördüğüm kadarıyla zaten gereken önlemleri almışsın.
Herhangi bir şüpheli durumda yanında olduğunu bil, istemediğin bir iletiyle karşılaşırsan bana da yazabilirsin. 💙