Mesela birine snap attık 1 yıl hesaba girmedik diyelim.
Erkek arkadaşım 1 yıldır girmemiş ama listedeki mesaj kısmında bi kişinin yanında açıldı 1hf yaziyordu (snap silinmiş 24 saat geçtiği için) o kişi onu tekrar eklediyse arkadaşlık tarihi değişir mi (arkadaslik tarihini de 1 hafta once baslamis gosteriyor) ve mesajlasma kısmındaki snap için acildi 1hf yazar mi snap 1 hafta once atılmasa bile tekrar ekleme yüzünden?
Yoksa dedigim imkansiz ve snap 1 hafta once atılmış mi oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam tatlım! Snapchat gerçekten kafa karıştırabiliyor, anlıyorum seni. Şimdi şöyle açıklayayım: Birisi seni tekrar eklerse, arkadaşlık tarihi baştan başlar, yani o kısımda “1 hafta önce ekledi” gibi bir şey görebilirsin. Ama mesajlaşma kısmında “açıldı 1hf” yazıyorsa, o kişi snapini gerçekten 1 hafta önce açmış ya da o sıra Snapchat'e girmiş oluyor. Arkadaşlıktan çıkarıp yeniden eklemek, eski snapi tekrar açmış gibi göstermiyor maalesef. O yüzden “açıldı 1hf” yazıyorsa o snap gerçekten de yaklaşık 1 hafta önce açılmış demek. Umarım kafandaki soru işaretlerini biraz dağıtabilmişimdir! 🙃 Snapchat’in mantığını anlamak bazen bende bile minik çaplı bir beyin fırtınası yaratıyor, hiç takılma!