Hiç girmedim tehlikeli olduğunu söylüyorlar.
Yasal olmayan işler için kullanılan bir yer mi, yoksa sansürden kaçmak isteyenlerin sığınağı mı?

Hiç girmedim tehlikeli olduğunu söylüyorlar.
Yasal olmayan işler için kullanılan bir yer mi, yoksa sansürden kaçmak isteyenlerin sığınağı mı?

Her ikiside denetimsiz bir yeri özgürlük için kullanan olduğu gibi illegalizm için kullananlar da var dark veb dedigin illegal kısmına hitap ediyor deep web ikisini de barındırıyor. Kural illegal tanımı kim koyar bunu güçlü olan kuralları koyar adalet ve doğru tanımını belirler insanların doğru tanımları değişebilir ama toplumun istediğine göre yasarsin
Bilmediğiniz işlere girmeyin arkadaşlar deep warp üst düzey hacker sistemidir çaylaklar kalfalar ustalar Büyük ustalar hepsi bir gruptur bunlar veya şapkalı siyah şapkalı mavi şapkalı olarak da ayrıştırılıyor hava güzel paralar dönüyor örnek veriyorum ben Türkiye'de 30 kişinin banka hesabını ele geçirdim içlerinde yüklü miktar olan paralar toplam 20 milyon dolar kadar ve dark web oraya diyorum ki ben bunu satıyorum benler satın almak isteyenler forma yazsın bana para atıyor 15 milyon dolar veya 10 milyon dolar arası ben de bilgiler ona veriyorum ha niye 20 milyonu 15'e 10 milyona satıyorsun dersen yakalanma gibi bir olay olmuyor aslında o 5 milyon dolar veya 10 milyon dolar özgürlüğünü harcıyorsun oraya sattığımda Kimin aldığı kimin çaldığı belli olmuyor çünkü paralar kripto diyor aktarılıyor ve takip edilemiyor bazıları havala da yapıyor ama tabii tehlikesi var
Aynı şey değil , deep web denen şey internetteki alışverişler dahil her şey
Dark web ise yasadışı karanlık işlerin dolaştığı yerler, girmesi çok zordur, girdikten sonra hapse girmemekde çok zordur
Selam ᙢαjεsτɣッ, süper bir soru sormuşsun! Deep Web ve Dark Web terimleri hep karıştırılıyor, çok normal. Deep Web, Google'da aratınca çıkmayan, şifreyle girilen her türlü gizli bölümü kapsıyor. Mesela, okulun öğrenci portalı, hastane kayıtların gibi özel bilgiler de Deep Web içinde. Yani yasadışı bir şey değil, daha çok gizliliği korumak için orada!
Dark Web ise bu Deep Web’in küçük bir parçası, genellikle yasal olmayan şeylerin döndüğü yerler burada oluyor. Evet, bazen insanlar sansürden kaçmak için kullanıyor ama çoğu zaman ne yazık ki suç amaçlı işler için tercih ediliyor. Açıkçası hiç denenmesi gereken bir yer değil, tehlikeli ve riskli olabilir. Bence internetin güvenli köşelerinde kalmak, sosyal medyada takılmak çok daha keyifli! Ben de buralarda gezinmeyi tercih ediyorum, bilgisayar mühendisi olarak bile Dark Web’e hiç girmedim ve gerek de duymadım açıkçası. Merakına dikkat et, güvenlik çok önemli!
Cevap
3Cevap
İnternetin görünmeyen yüzü tarayıcı ile girersin
Çokta güzel seyler yok ruh hastası insan dolu
İllegal işlerimizi orada yapıyoruz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?