gecen arkadas hemen ig hesabimi aldi, sonra benim diger arkadasta dedi kuzenine ayarlamak istiyor seni... bende basta kiza, kiz yok olmaz dedim.. sonra ertesi gun diger arkadasa yazdimki o arkadasa soyle ayarliyabilir kuzenini bana oda tamam dedi ve yazdi kiza..
sonrada karsima cikti o oglan, ayni ortamdaydik.. bende iste arkadasa yazdim oda burada felan diye buda hemen gitti haber etti kiza oda oglana yazmis.. bende oradayim felan diyede.. ama ne evet demis nede hayir.. bana bakti durdu ama bilerekmi bilmeyerek mi bilemedimm
ooofff ilkkez birine sans verim derken bilmiyorum dogru mu yaptimm diye
ama hoslanmaya basladimmm bence asikk olmaya basliyorummmm
sizce neden istek atmiyor cekiniyor olabilirmi
Güncellemeler
1 yıl
@KS bu sorum ask iliskilerde olcakkk
neden hep yanlis yere koyuyonuz anlamiyorum
neden hep yanlis yere koyuyonuz anlamiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Çekiniyor olabili
off jaaa amaa niyee yaa kuzeni bile benim hesabi vermis kuzenine evet atabilir demisim daha ne yaa
Bilmiyorum vala olabilir , daha önce hiç kız arkadaşı olmadıysa cekinir
olduu olduu hatta ben onu yakaladimm baska kizla 2 sene once
Hmm
Belki istemiyordur
amaa ozaman hayir derdi degilmi?
O zaman kararsız demek ki
bilmiyorumm olabilirr... bu hafta sonu onu yine gorecegim buyuk ihtimalle ama eminn degilimmm.. gorursem neyapmam lazim onun ilgisini cekmem lazim
Bence direk söyle kendisine böyle böyle diye bir cevap ver de , düşünmem lazım falan dediği zaman ise 1-2 saatin var düşünmek için de , sonra seninde kafan rahat olur kesinleşmiş olur
Yoksa her geçen gün baglanirsin gibi sonra senin içinde zor olur eğer cevap olumsuz olursa
ya oyle yapmamm dogru olurmuu yaa, cunku genelde erkekler onlara yazan kizlardan hoslanmaz :(
vee siùdi hani kuzeni yazdi ya ona buyuzden
Bilmiyorum, genelde tam tersi severler , sen bilirsin , sadece yorumum bu sekilde
anladimm tesekkur ederim
Rica ederim
:)
Olabilir
Ne olabilir?