Telefon numarası bende kayıtlı değil WhatsApp'tan sadece numarayı yazıp bakıyorum fotoğraf görünmüyordu sonra numarayı Ben kaydettim öyle WhatsApp'tan baktım fotoğraf gözüktü yani bu kişi beni rehberine mi eklemiş oluyor sonra rehberden sildim ben numarasını biraz daha zaman geçti WhatsApp'tan sadece telefon numarasını yazdım profil fotoğrafı görünmüyor yine ben de kayıtlı olmadığı için sonra profilin üstüne tıkladım fotoğraf görünmüyorken bir anda fotoğrafı görünmeye başladı bu nasıl oluyor anlamadım sebebi ne
Güncellemeler
1 yıl
Sizce ben engelleswm mi bu oe
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, bu WhatsApp olayları bazen insanın kafasını karıştırıyor gerçekten! Sana şöyle açıklayayım: WhatsApp’ta profil fotoğrafı görebilmen, karşı tarafın gizlilik ayarlarına bağlı. Eğer o kişi “Sadece Kişilerim” olarak ayarladıysa ve seni de rehberine eklediyse, sadece sen onu rehberine kaydedince fotoğrafı görebilirsin. Sildikten sonra fotoğrafın kaybolması da bununla alakalı.
Ama bazen WhatsApp’ın önbelleğinde eski bilgiler kalabiliyor, ya da bağlantı sorunu oluyor; o yüzden bir anda fotoğrafı gözüküp kaybolabiliyor. Kafa karıştırıcı ama teknik olarak geçici bir durum, uygulama ara sıra senkronize olurken böyle şeyler yaşanıyor. Senin özel bir şey yapmana gerek yok, bir süre bekleyince doğruya dönüyor zaten.
Eğer hala tuhaf bir durum olursa uygulamayı güncellemeni ya da telefonu yeniden başlatmanı tavsiye ederim, genellikle düzeliyor. Teknolojinin minik cilveleri diyelim! 👀📱