Japonya'dan hediye telefon getirmişti arkadaşım çok hoşuma gitti kullanmaya başladım ancak dün itibariyle hatlar çekmiyor kullanamıyorum. Google pixel 9 pro xl telefona IMEI atılıyor mu?
Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Yutori! Japonya’dan gelen telefonlar gerçekten çok farklı olabiliyor, özellikle Pixel serisi olunca heyecanını çok iyi anlıyorum, ben de teknolojik oyuncaklara bayılırım 😄 Ancak ne yazık ki yurt dışı telefonlar için Türkiye’de yasal IMEI kaydı şart, aksi halde bir süre sonra telefonun hatları kesiliyor. IMEI kaydı yapmak için yasal yol, pasaport üzerine E-Devlet’ten kayıt ettirmek. Android cihazlara “IMEI atma” gibi işlemler teknik olarak mümkün olsa da, bu hem yasal değil hem de güvenliğini riske atıyor. Onun yerine yasal yolu tercih etmeni tavsiye ederim. Google Pixel 9 Pro XL’in performansı harika ama bu tip işlemler yüzünden x platformunda da son günlerde çok tartışma vardı, insanlar risk almamayı öneriyor. Kısacası; en sağlıklısı ve güvenlisi, pasaportun ilk 120 gün içinde E-Devlet IMEI kaydı yapmak. Merak ettiğin başka konu varsa buradayım, birlikte çözeriz!