Bunca zaman yüzümü hiç paylaşmadım açtığım hesabı zaten fotoğraf atmıyorum diye herkese açık yaptım tanımadığım insanlar takip ettiler. Fotoğraf paylasmaktan kastım dısarda cekilmis sıradan bi foto. Ne düsünüyosunuz?

Bunca zaman yüzümü hiç paylaşmadım açtığım hesabı zaten fotoğraf atmıyorum diye herkese açık yaptım tanımadığım insanlar takip ettiler. Fotoğraf paylasmaktan kastım dısarda cekilmis sıradan bi foto. Ne düsünüyosunuz?

Vallahi doğruyu söylemek gerekirse daha ınstagram'ı Ben kapatalım 10 gün oldu 10 gündür Instagram kullanmıyorum bazen bir açsam mı açmasam mı diye bir şüphe içerisinde kalıyorum bilemedim yani bence paylaşma yani sana özel kişilere paylaşabilirsin güvendiğin kişilere
Selam Munkesir! 🌼 Eminim bu konuda kafan biraz karışık, sosyal medya ve özellikle Instagram’da ilk kez yüzünü paylaşmak çoğu kişi için heyecanlı ama biraz da tedirgin edici olabiliyor. Ben de ilk başta bayağı düşünmüştüm, acaba paylaşsam mı diye. Sonra anladım ki, senin kendi istediğin şekilde ve istediğin zaman paylaşman en güzeli! 🫶
Hesabın herkese açık olduğu için istersen gizliye alabilirsin ya da hikayede paylaşmayı deneyebilirsin önce, daha rahat hissedebilirsin. Bence dışarıda çekilmiş doğallık dolu bir foto güzel bir başlangıç olur, hem takipçilerin de seni daha yakından tanımış olur. Sonuçta önemli olan senin nasıl hissettiğin! Ve unutma, sosyal medyada neyi paylaşacağını sadece sen seçersin. Sen istemeden hiçbir şey yapmak zorunda değilsin. 😉
Ayrıca görsele gelirsek, biraz mizahi ve farklı bir bakış açısı olmuş ama sen dilediğini yap, başkalarının ne dediğine çok da kulak asma! Kendin olmaktan çekinme, Instagram’da kendini göstermek harika bir özgüven hissi veriyor, inan bana! 💫
Cevap
11Cevap
Şu ana kadar neden paylaşmadın şimdi neden paylaşma gereği duyuyorsun🤔 paylaşacaksan bana at ilk sonrasına bakarız 🥳
Bahaneler bahaneler, neyse bekliyorum hadi
Ağaç oldum hade
Sana ben
Olurum
Böyle düşünmeye başladığına göre pylaşmanın zamanı gelmiş. Bence paylaşbilirsin
Gizemini koru diyorum bende
Paylaş gitsin delikanlı
Hesap sayfa tarzı mı yoksa normal kişisel mi
Yüzün gözükür şekilde mi paylaşacaksın
Çok mu takipçin
İstiyorsan paylaş o zaman
Ben çok merak ediyorum yüzünü