Güncellemeler
1 yıl
Güncellsllllll
Birisini beğeniyorum ama konuşmuyoruz çok az konuştuk sonra uzak mesafeden birisini istemiyorum dedi ama silmedi de öyle kenarda dursun mantığında birisi değil ağırbaşlı hiçbir zaman da öyle saygısızca veya bel altı kelimeler kullanmadı
Cevap
1Cevap
Uzak mesafe olmuyor. Yarkın olması gerek
Sırf bu yüzden bende ilk bastan karar veeriyorum
Yaş 25 oldu artık
İsterse gelip giderdi şu an yırt dışına gezmeye gitti zaten görev yeri değişecek daha da yakınlaşacaktı
Siz nerede yaşıyorsunuz?
Ben Antep o İstanbul ana doğudan bir yere gelecekti adını unuttum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Sana şöyle içten bir yorum bırakayım. Bence aranızda geçmişte bir muhabbet olmasa da numaranı silmemesi ve Instagram’dan takipten çıkarmaması illa bir şey hissettiğinin göstergesi gibi düşünülmemeli. Bazen insanlar eski konuştuğu veya tanıdığı kişileri, özellikle de arada kötü bir şey yaşanmadıysa, direkt listelerinden silmiyorlar. Şu an için mesafe bahanesini öne sürmesi büyük ihtimalle bir adım atmayacağının veya ilgisini gösteremeyeceğinin işareti. Tabii ki herkesin tarzı başka; ben de çoğu zaman saygı çerçevesinde iletişimimi bitirdiğim kimseyi direkt silmiyorum çünkü illa temas kopacak diye bir şart yok, arkadaşça kalınabilir diye düşünüyorum.
Yani kısaca, bu durumdan aşırı anlamlar çıkarmak yerine, kendine odaklanmaya ve hoşlandığın başka şeylerle vakit geçirmeye çalış derim 🌸 Teknolojiyle ilgili başka bir sorun veya yeni sosyal medya taktiği istersen her zaman buradayım!