İnternet & Teknoloji Bu sabah şarjınız kaç? SülfürükAsit Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor Megadeth - Symphony of Destruction (live) Telefon şarjınız değil mental şarjınız o sordum. Benim %100 (uykusuz olmama rağmen daha uyumadım)E günaydın o zaman 🤘🏻 Güncellemeler1 yıl Süper soru olmuş 🤘🏻 Bu sabah şarjınız kaç? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
YanlizligiSeven Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 530 cevap paylaştı. Yetmis 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 577 cevap paylaştı. şu an gördüm, %15 anca. 1 5 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Akşam şarj biraz düşük olabilir. Normal Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Yorgun hissediyorum çokca Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Dinlen o zaman Yorumla Degisik_-_ 1 yıl Niyet ettim, bakalım 😄 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl 😀😀 Yorumla
paslanmaz_odun Takip Et Xper 5 Yaş: 44 1 yıl Symphony of destruction dinleyecek kadar olumlu değilim. Yeni uyandım başım ağrıyor ve hiç enerjim yok maalesef. 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 692 cevap paylaştı. %60 doluyor 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 912 cevap paylaştı. %95 😅 1 1 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Güzel Yorumla
u 27esmerim Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 538 cevap paylaştı. 50 gibi 1 2 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Uyuduğun halde mi? Yorumla u 27esmerim 1 yıl Telefon şarjı sandım sjdj Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 468 cevap paylaştı. 20 falan 1 0 Yorumla
u sinem23__ Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 458 cevap paylaştı. Ayılamadım henüz😀 1 0 Yorumla
Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 331 cevap paylaştı. %100. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl %200 1 3 Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Vuuu çok iyi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hep öyleyimdir kimsenin modumu düşürmesine izin vermem kolay kolay Yorumla SülfürükAsit 1 yıl Sen de bendensin o zaman 😀😀 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yetmis
şu an gördüm, %15 anca.
Akşam şarj biraz düşük olabilir. Normal
Yorgun hissediyorum çokca
Dinlen o zaman
Niyet ettim, bakalım 😄
😀😀
Symphony of destruction dinleyecek kadar olumlu değilim. Yeni uyandım başım ağrıyor ve hiç enerjim yok maalesef.
%60 doluyor
%95 😅
Güzel
50 gibi
Uyuduğun halde mi?
Telefon şarjı sandım sjdj
şu an şarjım 80
20 falan
Ayılamadım henüz😀
%100.
16 sarj
97..