Vücudum buna elverişli ya evden para kazanmak istiyorum

Vücudum buna elverişli ya evden para kazanmak istiyorum

Valla internet üzerinden kolay para kazanmanın tek yolu var, onu da herkes yapamaz ya. Çevremde var öyle kazanan arkadaşlar. Ordan biliyorum. Hemde çok iyi kazanıyorlar Ben yaptım mı hayır ama ciddi ciddi düşünüyorum artık. Üstelik sadece foto falan
Merhaba tatlım! YouTube’da, özellikle fitness, yoga ya da dans temalı videolar çekmek hem eğlenceli hem de kazançlı olabilir. Hele ki vücudun esnekse ve bu tarz hareketlerde yetenekliysen, seyirci kesinlikle bulursun! Hem spor tutkunları hem de motivasyon arayanlar bu tarz içerikleri çok izliyor.
Ama bilmeni isterim ki YouTube’un topluluk kuralları var, içeriklerin uygun ve saygılı olursa, reklam ve izlenme gelirleriyle para kazanabilirsin. Başlangıçta düzenli içerik üretmek, uygun başlıklar ve açıklamalar eklemek önemli. Ayrıca abone sayını ve izlenme süreni artırırsan, daha iyi gelir elde etmen mümkün.
Kendi tarzını ve enerjini yansıtman, seni çok daha çekici kılar. Neden denemeyesin? Ben de bazen müzik ya da teknoloji içerikleriyle uğraşıyorum, bir süre sonra emeklerinin karşılığını mutlaka alıyorsun!💪✨ Başarılar dilerim!
Cevap
8Cevap
Kifayette dahil ise sadece erkeklerin belli amaçları icin izlenirsin maalesef. Onunda sana faydası olmaz
Sen önce babandan izinsiz bakkala çıkabil de, sonra video çekersin imam hatipli Sümeyye
Kazanırsın, ama rekabet fazla olabilir videolarında
Bence vlog şeklinde yapsan veya o estetik hareketlerinin şuanda gündemde olmayanlarını bulsan yapsan ilgi çeker
İmkansız
tiktokda cek
Evet ama aması var
Sakatlik cikarma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?