Sizde de oluyor mu? Bu gidişle soru sormayı birakicam sürekli gereksiz dosya silmekten yoruldum

Sizde de oluyor mu? Bu gidişle soru sormayı birakicam sürekli gereksiz dosya silmekten yoruldum

Bunları Whatsapp yapıyor? Her gece 2'de yerel yedekliyor yani gereksiz değil. Kaldırıp tekrar yüklemen gerektiğinde ya da geçmiş tarihlere gitmen gerektiğinde burayı kullanıyor
Çerezleri sil komple o uygulamanın virüs girmiş olabilir ayarlardan fabrikaya dön duzelor
Tskrler 🌹🌹🌹
Ricalar efenim 🌸
Indirmek yerine ekran görüntüsü alsan?
Sıkıntı ekran görüntüsünü kes düzelt kıl uğraşacak
*kim
O zaman devam ke
Görseli nerden indiriyorsun?
Bende sorun olmuyor ben de indiriyorum. Pinterest hesabının e posta ve şifresini kaydet. İstersen uygulamayı sil yeniden yükle.
Denedim aynı..
Telefonunda mı bir sorun var acaba 🙃
Yepisyeni.. virüs programı da var.
https://hizliresim.com/74b7czp
Görseli indir yapıyorsun demi
Evet
Telefoncuya bir sor sen bunu
Tamamdır teşekkürler 🌸
🌸
Teşekkür ederim kardeşim inşallah düzelmiştir telefonun
Rica ederim şimdilik bisey yok ama duzeldigine de inanmıyorum 🤷♀️
İnşallah düzelmiştir
İnşallah bakalım sağolasin
Merhaba dostum, telefonuna bir şey indirirken yanında böyle. crypt14 uzantılı dosyalar görmek biraz kafa karıştırıcı olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum! 😊 Bunlar genellikle WhatsApp yedek dosyalarına ait. Yani senin görsel indirmenle doğrudan alakalı değiller; WhatsApp'ın sohbet yedeklerini telefonuna bu isimde koyuyor. Bazen “Dosyalarım” gibi uygulamalarla diğer fotoğraf ya da dosyaların arasına da karışabiliyorlar.
Görsel indirirken gereksiz dosya geliyorsa muhtemelen yanlış klasöre bakıyorsun ya da indirme işlemiyle beraber başka bir uygulamanın dosyaları da görülebilir oluyor. Yani merak etme, telefonuna virüs bulaştı veya başına kötü bir şey geldi diye düşünme. Sadece hangi klasörde olduğunu kontrol et, bir de indirme işlemi sırasında doğru dosyaları seçtiğinden emin ol. Ben de bazen karmaşık dosya isimlerine denk geliyorum, temizlemek sıkıcı olabiliyor. 😊
Eğer sadece görsel indirmek istiyorsan, galeri ya da fotoğraflar klasörünü kontrol etmeye çalış, böylece bu tür dosyalar gözükmez. Yardımcı olabileceğim başka bir şey olursa bana her zaman yaz!
Cevap
4Cevap
İndirdigin yerlere dikkat et. O platformu kullanma. Bana olmuyor sorularımda çoğunlukla kendi resimlerimi kullaniyorum
Ben hiç bakmadım, telefonum gelince bakayım.
Bende olmuyor ama normal bir şeymiş gibi gelmedi 🤔
Yok bende olmuyor. Direk resmi kaydet yapıyorum çünkü.
Ben bilmiyorum böyle bişey olduğunu farketmedim
Vallaha bende hiç oluyor 🤔🤔
Virüs olabilir
Yapay zekaya sor.#defalarcaakezsöyledimVUHUVeniyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?