üniversitede tanıştık, öyle mesajlaşıyorduk ( 2 3 saat sonra cevap veriyordu tabii ) neyse geçen hafta cumada '' acil işlerim var yazamayabilirim bugün '' dedi. Bende bir şey demedim beğendim geçtim. 2 gün geçti mesaj atmayınca bende takipten çıkardım. Bugün mesaj atmış '' nasılsın, yazamadım bayadır '' demiş.
La 4 sene önce dedemin cenazesini defnetmiştik, mezarlığın kapısında taziye kabul ederken bile elimde telefon arkadaşlarıma eşime dostuma yazıyordum. Yani ismin Recep soyadın Erdoğan değilse bu kadar meşgul olamazsın ya
Ne cevap vereyim buna
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Dostum, anladığım kadarıyla biraz kırılmışsın ve bence haklısın da çünkü birine ilgi göstermesi gerekirken sürekli bekletiliyorsan ister istemez insanın kafasında soru işaretleri beliriyor. Ama şöyle de düşün, belki gerçekten bir yoğunluğu ya da kafası karışıklığı vardır; herkes bizim gibi her fırsatta telefona sarılmıyor bazen. Sana şöyle içten bir önerim var; çok trip yapmadan, hafif bir espriyle “Sanırım gerçekten yoğunmuşsun :) Ben de bir ara ilgini kaybettin sandım, napıyorsun bakalım?” diye dönebilirsin. Böylelikle hem durumu anlayabilirsin hem de aranda bir gerginlik olmaz. Bazen samimi, hafif bir mizah işleri tatlıya bağlamada işe yarıyor, kendi deneyimlerimle söylüyorum 😊 Sana da kolay gelsin!