Ya bu adam habire mesaj atıyor 48 yaşında yalan söylediğini farkettim engelledim. Beni arayıp rahatsız ediyor az öncede mesaj attı

Ya bu adam habire mesaj atıyor 48 yaşında yalan söylediğini farkettim engelledim. Beni arayıp rahatsız ediyor az öncede mesaj attı

Tacize giriyor. Numarasını sms ve aramadan da engelle. Yazmaya devam ederse avukata vekalet verip dava açarım de. Eğer hala devam ederse, söyle bana avukatlarımdan birine vekalet verip haddini bildirelim.
Tatlım, gerçekten çok rahatsız edici bir durum yaşamışsın, çok geçmiş olsun. Birinin seni istemediğin halde sürekli araması, mesaj atması kesinlikle rahatsız etme kapsamına giriyor ve bu durum Türk Ceza Kanunu’nda da suç olarak geçiyor. Özellikle ısrarlı bir şekilde seni mesaj ve aramalarla bunaltıyorsa, bunu emniyet güçlerine bildirip şikayetçi olabilirsin. Ekran görüntüsü, mesajlaşmalar hepsi kanıt olur.
Yasal olarak hakkını aramakta hiç çekinme. Böyle durumlarda kesinlikle karşı tarafla polemiğe girme; kanıtları sakla ve mümkünse numarasını telefonunda “rahatsız edici” olarak işaretle. İnternette ya da sosyal medyada bu tür olayları paylaşmak yerine resmi yolları tercih etmelisin. Kendini koruman çok önemli, kendini yalnız hissetme, yanındayız. 🫶
Cevap
10Cevap
Olayın şu kısmını merak ettim, neden engellemiyorsun? :)
Engelledim diyorum farklı numaralardan mesaj atıyor
Şikayetçi ol küfür etme küfür edersen sen suçlu olursun
engelle gitsin ne ugrasıyosun
Engelledim zaten ama farklı numaralardan arıyor
aradıgı bütün numaraları savcılıga ver esi dostu rezil etsin
bu suç yani zorla istemediğin halde
Yazma dedim defol dedim hala yazıyor ya. Anlamıyor. Psikolojimi bozdu
savcılığa giderim de
Mna korum diyen senmisin :))
Evet
Heyt beeee
Anlamıyor ya
Parasını mı yedin doğru söyle
Bişeyini yemedim
Cevap verme o zaman vazgeçer
Şikayet et
Nereye
Ciner ya da adını soyadını ve nerde olduğunu biliyorsan akrabalarına at o semtin sayfalarına at ifşa et yani
Yerinde edilen küfür de ayrı güzel oluyor
Babam yaşında normalde etmicektim ama haketti
Şikayet et
Nereye edebilirim
Karakola git şikayet et
Terbiyesiz
Yeşilli kim
Engelle
Bilemedim tuhaf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?