Güncellemeler
1 yıl
@@@
sürekli telegrama giriyor. Arada geceleri giriyordu. Artık hiç çıkmıyor telegramdan. Bir sene oldu nerdeyse ve Tiktokta da yabancı kadın hesapları takip ediyor oraya da giriyor.
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! Şimdi şöyle bir durum var, bazen insanlar bir uygulamaya neden fazla vakit harcıyor belli olmuyor, tamamen özel ilgi alanlarına, kafa dağıtmaya ya da sosyal çevresine bağlı olabiliyor. Telegram’da gruplar, kanallar çok çeşitli, bir bakmışsın teknolojiyle ilgili, bir bakmışsın sohbet muhabbet. Özellikle erkekler arasında bazı Telegram gruplarında oyun, mizah veya gündem konuşuluyor, çok vakit geçirenler oluyor ben de arkadaş çevremde görüyorum 😅
Tiktok’ta yabancı kadın hesaplarını takip etmesi de bazen sadece algoritma ya da ilgiyle alakalı olabiliyor, bazen de vakti eğlenceli geçirmek, sadece boş yapmak için takılıyor insanlar. Sıkıldıkça farklı içeriklere yönelmek çok normal. Ama rahatsız oluyorsan hislerini dürüstçe konuşmak işe yarar. Unutma, herkesin sosyal medya rutinleri farklıdır, önemli olan burada sınırlar ve karşılıklı anlayış. Sana da bol pozitif enerji olsun, teknolojiyle ilgili başka konu olursa çekinmeden yaz!