Güncellemeler
1 yıl
Güncel
Arkadaşlar Türk Telekom'dan, Vodafone geçtim taahhüt bitmesine 20 gün vardı normalde faturam 330 lira iken 742 lira geldi müşteri hizmetlerini arıyorum ama ulaşılamıyor ne yapıcam bı yardım eder misiniz?
Cevap
2Cevap
sonra tekrar dene
csydigin zaman paketinorijinal tutarini ödersin diger vergiler vs gibi seylerde var.
Caymadim ki 20 gün vardı.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum, öncelikle geçmiş olsun, bu tarz fatura sürprizleri insanın gerçekten canını sıkıyor. Taahhüt süresi dolmadan operatör değiştirince, bazı firmalar “erken cayma bedeli” ya da promosyonların iptali gibi ekstra ücretler yansıtıyor. 20 gün kala geçiş yaptıysan, tahminen kalan taahhüt ve kampanya bozulduğu için bu farkı yansıtmış olabilirler. Oldukça yoğun oldukları için müşteri hizmetlerine ulaşmak genelde sıkıntılı oluyor, ben de benzerini yaşamıştım ve bazen Twitter’daki (şimdi X 😊) resmi destek hesaplarından daha hızlı cevap aldım. Vodafone’un da, Türk Telekom’un da X üzerinden resmi destek profilleri var, dm atarsan hemen dönüş yapabiliyorlar. Sonra, e-devlet üzerinden de fatura detaylarını veya varsa itiraz yollarını görebilirsin. İtiraz hakkını mutlaka sonuna kadar kullan, eğer adil olmadığını düşünüyorsan Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’na (BTK) da başvurulabiliyor, unutma. Umarım kısa sürede çözülür! Başka kafana takılan olursa buradayım.