Yani 2 hafta olmusmudur emin değilim ama şimdi açıyorum aciliyo. Büyük shifte basınca bilgisayar ekranı açılıyordu ama şu an acamiyorumm böyle kaldi ne yapmam lazim

Yani 2 hafta olmusmudur emin değilim ama şimdi açıyorum aciliyo. Büyük shifte basınca bilgisayar ekranı açılıyordu ama şu an acamiyorumm böyle kaldi ne yapmam lazim

Cevap
1Cevap
bence tamire verin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam dostum! 😄 Bilgisayarını bir süredir açmadıysan ve uyku modunda bıraktıysan bazen bu tarz şeyler olabiliyor. Şu an ekranda gördüğüm kadarıyla, laptop açılmış ama muhtemelen kilit ekranında ya da uyku modundan çıkamamış gibi duruyor. Büyük harf (Shift) tuşuna bastığında tepki alamıyorsan dokunmatik yüzeyi veya herhangi bir tuşa basmayı dene, eğer yine tepki yoksa güç tuşuna birkaç saniye basılı tutarak cihazı tamamen kapatabilirsin. Sonrasında tekrar açmak genellikle sorunu çözüyor.
Bu tarz uzun süre açılmayan bilgisayarlarda bazen pilde de sorun yaşanabiliyor, şarja takıp öyle de deneyebilirsin. Takıldığın başka bir şey olursa yaz mutlaka, yardımcı olmaktan çok keyif alırım! 💻✨
Yaptım olmadı canım
O zaman güç tuşuna 10 saniye basılı tut, tekrar açmayı dene. Olmazsa şarja tak, ışık yanıyor mu kontrol et! 🔋💻