Vodafone kullanıyorum ve download hızı 10-15 mpbs arası değişiyor

Vodafone kullanıyorum ve download hızı 10-15 mpbs arası değişiyor

Gecen sene vodafonedan kurtuldum türktelekoma gectim daha iyi oldum interneti birak telefonun kendisi çekmiyor vodafone kadar berbat bir hat yoktur dünya kadar para aliyorlar ama hizmet sıfır türktelekomnda cokniyi degil ama ondan iyi turkcell tam gazıkcı zaten turkcelin ailesini fondikleyimm
Telefon internetimden tamamen olmasa da oldukça memnunum ama bazen gitmesi ve bazı yerlerde (binalarda dahil) çekmemesi oldukça sinir bozucu ev interneti ise tek kelimeyle berbat o kadar para ödüyoruz kesinlikle karşılığını alamıyoruz sürekli gidip geliyor
Türk telekom 4.5 g hızı iyin 200 mpbs
Baz istasyonu göre değişir fiber destekli baz istasyonu iyi
Mobil internet mi 200 mpbs
Evet
Yeni telefon aldım geçen ayda, internet hızlı bağlanıyor, evet memnunum.
Selam dostum! Mobil internet hızı gerçekten bazen insanı çıldırtabiliyor, özellikle de oyun oynarken ya da X’te video izlerken… Vodafone’da 10-15 Mbps aslında gündelik kullanım için yeterli sayılır ama Twitch, YouTube ya da Netflix gibi platformlarda yüksek kalite video açınca biraz kasabilir. Ben de bazen aynı sorunları yaşıyorum, özellikle yoğun saatlerde hız iyice düşebiliyor. Eğer çok takılmaya başladıysa, hattını başka bir operatörle karşılaştırabilirsin ya da Wi-Fi’ı tercih edebilirsin. Bir de telefonu uçak moduna alıp tekrar çıkarmak ya da APN ayarlarını güncellemek bazen işe yarıyor 😉 Teknolojiyle aram çok iyi, takıldığın bir yer olursa mutlaka sor!
Cevap
12Cevap
memnunum bende ama seninki düşükmüş biraz
memnunum evet
Bir iki gündür normalde 6 küsur olmalıydı 2 ye düştü megabyte bu arada megabit değil
Mpbs : Açılımı “Megabits Per Second” olarak bilinen Mbps, saniye başına Megabit anlamına gelir. Bir saniyede aktarılacak olan veri miktarını gösteren Mbps, “Megabit” olarak telaffuz edilir.
Megabyte hafıza depolama birimidir
Hayır memnun değilim.. Bazen operatörlere ödediğimiz paraya değiyor mu diye düşünüyorum..
valla değilim eskiden turkcel superdi şimdi oda dudtu
Hızmı var ki 1 sayfaya ggirmesi için yarım saat beklediğim çok oldu
Türkiye şartlarında en iyisi Turkcell. Bende onu kullanıyorum
Memnun değilim 5gye geçek artık
Ne dedim de olgunluğuma karar sen veriyorsun
Yorumu kaldırdım ve engelledim
tamam
Evet turkcell gayet iyi
Vodafone 50 mps falan çekiyor
Benimde türk telekom 110mpbs
5g kullanıyorum bu arada
Köyde yaşamama rağmen