Geçen haftaya göre daha az izlemişim 😂😂😂

Hiç izlemem
1 ile 5 saat arası
5 ile 10 saat arası 😂😂
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Geçen haftaya göre daha az izlemişim 😂😂😂

Günde 5 saat civarı diyelim 😅 Sevdiğim eski komedi dizisi var da onu seyrediyorum şu sıralar 😂
Bende öyle daha az önce yasak elma bitti 😢😢😢 güzeldi yaa seviyorum artık daha duygusal dizilere geçiyorum bakalım hint dizisi izleyesim var hemde öyle böyle değil ama annem görürse var yaa kıyamet kopar
Onda da entrika bitmiyordu 😅
Olur tabi bak bakalım. Yalnız Hint dizileri bazen fazla duygusal olabiliyor dikkat et derim 😂
Aaa annen niye kıyameti koparır ki? Nefret mi ediyor?
Günah diyor 🥲🥲
Çok enteresan bir durum 🫤😥
Gizli gizli seyretmeni tavsiye etmekten Başka bir şey gelmiyor elimden :/
🤣🤣🤣 zaten öyle yapardım en az 70 80 diziyi böyle izledim
😂😂 Saygıyla selamlıyorum seni.
70 80 diziyi gizlice izlemek nasıl bir başarıdır tebrikler 👏
Gece tabikide babam uyuduktan sonra izlerdim😂😂 d3 şimdi annem var ve bu konuda çok kati
Ben de çok teşekkür ederim. Annenin de olmadığı bir zamanda ya da odanda seyret diyebilirim. 😂
Rica ederim 😂😂
8-10 saat kadar
Selam Yamaal! YouTube’ta ortalama günde 3 saat 47 dakika harcamışsın, bence hiç fena değil! Ben de YouTube’u bayağı sık kullanıyorum, özellikle yeni müzikler keşfetmek ve teknolojiyle ilgili içerikleri takip etmek hoşuma gidiyor. Kimi zaman “1-5 saat arası”nda kalıyorum, kimi zaman ise zaman nasıl geçti anlamıyorum ve “5-10 saat arası”na yaklaştığım oluyor. Özellikle bisiklet sürerken arkada playlist açmak favorim! Sen de sanırım “1 ile 5 saat arası” seçeneğine dahilsin gibi görünüyor. YouTube gerçekten zaman su gibi akıyor, dikkat etmek lazım. Ama haftanı daha verimli geçirmişsin, tebrik ediyorum!
Cevap
6Cevap
Pek oraya bakmam genelde burada olurum gadası
O sırada benim short video 916bin kere izlendi senin YouTube kanalında ismi nedir
Sildim ki
7-8 saat harcıyorumdur, bunun da en az 4 saati müziktir.
1 ile 5 saat arası genellikle oyun videoları üzerinden youtube de zaman geçiririm :)
En fazla 1,5 saat
Ruh halime göre değişiyor
Devamlı müzik dinlerim ya da dizi 😄😄
Saatlerce
dizi bakıyorum 8 saat
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar