Acele etmelisin!.. Peki Neden?

Merhaba KScanlar nasılsınız?
Aşk
Para
Okul
Ev
Araba
Bir sürü şey var hayatımız da tüm bunlar bizi bunaltıyor her şeyin hızlı olmasını bekler olduk, bir klişe vardır " ben robot muyum?"

Artık robotuz arkadaşlar hepimizin hayali olan masa başı işler hayal olmaya başlıyor.
Dünya devleri Microsofta dahil 7-10 bin çalışan çıkardı çıkarıyorlar.
Robotlar yerimizi alıyor. Örneğin : İnsansız taksiler İstanbul'a geliyor. Uçan taksiyi biz de Kocaeli'nde ürettik yani bir çok konuda direteceğiz.

skynette insanlarla anlaşmazlık yaşamıştı geleceğin teknolojisi robotlar ve insan savaşına dönüşmüştü. Yani Terminatöre.

Elbette terminatör gibi bir yok edici savaş bekleyecek değiliz fakat her çıkan veya dönüşüm geçiren yapay zekaları daha kolay kullanmak istiyoruz bu da bize bir çok izni verdiğimiz bizim verdiğimiz her komutu hey siri, hey Google der gibi dinlesin istiyoruz izinleri direkt yapay zekaya verince dinleyerek hareket etmeleri bize büyük kolaylık sağlayacak eve bu çok güzel bir şey.

Para kolay kazanılmıyor biz kendi ülkemize göre 20 dolar 200 dolar veriyorsak fake mailler açıp açıp yapılacaklardan fazlasını vermesini beklememiz doğal

Bu yüzden Manuel olarak yetenekleri kendimize yapay zekayla aşılamalı. Belki skynet gelmeyecek ama deli divane gibi okuyup dirsek çürütmüş masa başı işinde krediler çekmiş emekli olunca Seyşeller gibi olmadı köyünde minyatür çiftlik hayali kuran işini kaybetmiş bir çok kişinin gerginliklerine karşı savaşımız için hazır olmalıyız ki onlara da gel kardeşim bunlar bir savaş değil kolaylık Manuel yapalım diyelim.

Ben aynadakiajan, İyi bir çocuk olursanız evinizde ki aynada beni görebilirsiniz. 🕵️ #aynadakiajan